Izberite karto in prejmite sporočilo za ta vikend

15. 6. 2024
Deli
Izberite karto in prejmite sporočilo za ta vikend (foto: Canva)
Canva

Izberite svojo karto in ugotovite, kakšno sporočilo vam prinaša za te dni.

Vzemite si nekaj nekaj trenutkov samo zase in intuitivno izberite karto iz zgornje slike. Nato spodaj poiščite njeno sporočilo.

XVII. Zvezda

Ta karta prinaša upanje, obnovljeno moč in neomajnost za soočanje z življenjskimi izzivi. Osvetljuje vse dobre stvari in blagoslove v vašem življenju, čeprav morda trenutno niso najbolj razvidni iz vaše stojiščne točke. Ne pozabite, da v sebi nosite vse, kar potrebujete za svojo izpolnitev. Če ste v zadnjem času šli skozi turbulentno obdobje, vam ta karta zagotavlja luč na koncu tunela. Nagovarja vas, da zberete pogum in se pomaknete naprej proti svojim željam in ciljem! 

III. Cesarica

Ta karta je prepojena z žensko energijo. Povezana je s plodnostjo, izražanjem, ustvarjalnostjo in negovanjem. Kliče vas, da se povežete z lepoto življenja in stopite v stik s svojo čutnostjo in razumevanjem samega sebe, saj boste na tak način v svoje življenje pritegnili srečo in veselje. Lahko simbolizira rojstvo nove ideje, posla, projekta ali pa celo začetek nosečnosti. Raziščite ideje, ki so se vam utrnile v zadnjem času in preverite, kam vas lahko popeljejo. 

XIX. Sonce

Ta karta svetuje, da zaupate v svojo naravno božanskost. Odvrzite vse kulturne pogojenosti, ki vam preprečujejo, da bi bili pristni sami s seboj. Stopite v polno luč resnice in sami sebi razkrijte svoje motive in načela. Ko to naredite, ne boste več dajali moči ljudem, ki vas kritizirajo ali zasramujejo. Osredotočite se na pozitivno in resnično. Vaš pristni sijoči jaz je lahko luč in inspiracija za druge.

Navdihnjeno po: labyrinthos.co

Preberite si še: