TEST OSEBNOSTI: Kaj vam je najpomembnejše v ljubezni?

3. 12. 2023
Deli
TEST OSEBNOSTI: Kaj vam je najpomembnejše v ljubezni? (foto: Sensa.story.hr/printscreen)
Sensa.story.hr/printscreen

S preprostim osebnostnim testom ugotovite, kakšna so vaša merila, ko se podate v ljubezenske odnose.

Ena zahtevnejših in pomembnejših stvari, ko se podajamo v odnose, je ugotoviti, kaj nam je v razmerju resnično pomembno in na katerih točkah nismo pripravljeni sklepati kompromisov.

Ta osebnostni test vam lahko razkrije, česa si na skrivaj želite v ljubezni. Še enkrat si oglejte spodnjo sliko in se osredotočite na detajl, ki ste ga najprej opazili, nato pa poiščite razlago v nadaljevanju članka.

1. Če ste videli moški obraz

Če ste ob pogledu na sliko najprej zagledali obraz človeka, to nakazuje, da ste veliki misleci.

Ne morete si kaj, da ne bi načrtovali vsega – od tega, kaj boste jedli za vsak obrok naslednji dan, do tega, kam je najbolje, da gredo otroci, ki jih še niste imeli, v šolo. Tisto, kar si na skrivaj najbolj želite od razmerja, sta stabilnost in nadzor.

Najbolje se počutite, ko vodite druge. Močan partner, ki vam je pripravljen prepustiti krmilo, je točno tisto, kar potrebujete, še posebej, če med vami vlada zaupanje, da se lahko sprostite in ste brez strahu to, kar ste.

2. Če ste videli ovco

Če ste ob prvem pogledu na sliko videli ovco, ste občutljiva in romantična oseba, druge stvari pa vas zlahka prizadanejo.

V sebi imate ogromno ljubezni, ki jo lahko nudite partnerju, vendar ste z njo previdni, ker se bojite, da boste zavrnjeni ali razočarani na vse možne načine. V razmerju si najbolj želite, da vas partner nenehno zasipa s pozornostjo.

Ves čas se želite počutiti 100-odstotno oboževane s strani partnerja in hrepenite po majhnih presenečenjih in pozornostih. Želite živeti življenje, v katerem je romantika naravna in je ljubezen nedvomno pristna.

3. Če ste videli fanta ob drevesu

Če ste ob prvem pogledu na sliko videli fanta, ste realisti, polni upanja.

Značaj osebe znate prepoznati takoj, ko jo zagledate in ne izgubljate časa s površinskimi poznanstvi, če presodite, da oseba ob vas ni vaš idealen par. Od odnosa si želite odprto komunikacijo in zaupanje.

Ne potrebujete rož in ne potrebujete veličastnih, a praznih potez. Potrebujete nekoga, ki razume, da odnos deluje le, če oba partnerja vanj vložita čas in trud. Partner, ki zna konstruktivno izraziti svoje mnenje, je za vas absolutno ključen.

4. Če ste videli kočo 

Če ste videli kočo, ko ste prvič pogledali sliko, ste tip osebe, ki se boji pravega razmerja, vendar vseeno hrepeni po njem. 

V teoriji vam je všeč zamisel o partnerju, vendar vas resničnost delitve življenja z nekom nekoliko straši. V preteklosti ste bežali od odnosov, a vseeno nočete biti za vedno sami.

V razmerju vam je najpomembnejše prijateljstvo in fizična intimnost. Za vas je izjemno pomembno, da je vaš partner v prvi vrsti vaš prijatelj in vas razume ter spoštuje vaše osebne meje.

Vir: Sensa.story.hr in Your Tango

Novo na Metroplay: Sprememba v srcu | dr. Sanja Rozman