To je najdragocenejša popotnica za peto dimenzijo

Stvarstvo se ne odzove na načrte, ampak na energijo, s kakršno načrte ustvarjamo.

To je najdragocenejša popotnica za peto dimenzijo (foto: pixabay) pixabay
4. 12. 2020

Ko so um, telo in duša usklajeni, so kot tricikel, ki ve, da se po cesti ne more premikati drugače kakor po treh kolesih.

Sama to stanje razlagam kot ponotranjenje energije delfina, ki hkrati obvladuje vodo, zemljo in zrak, se pa temu stadiju reče tudi "srebrna nit".

Prisežem, da tega nisem vedela, ko sem si nadela ime Srebrna Puščica, sicer pa se je to ime prav tako pojavilo kar nekako spontano.

Zadnje čase besede kot so razsvetljenje, vnebovzetje, samouresničenje itd, pogosto zamenja izraz "peta dimenzija", kakor da bi to povedalo več od česa drugega.

Pa pove res? Da ni zgolj zato, ker se nihče ne potrudi, da bi našel svoje besede?
Ali ker se je lažje delati, da si že tam, namesto da bi končno dal pod streho "opravke", ki bi te tja dejansko popeljali?

Brez panike. Vse ima svoj lasten tempo in vse bo.
So stvari, ki jih enostavno ne moremo izpeljati, dokler um, telo in duša niso usklajeni. Um je lahko za sveto prepričan, da mu nekje ni več mesto, telo pa ne zmore narediti koraka v želeno smer.

Duša je tista, ki usklajuje stvari. Ne rini z glavo skozi zid in ne beži nekam samo zato, da zamenjaš lokacijo, pa naj bo v povezavi s službo, krajem bivanja ali pa z odnosi. Kljukica na seznamu ni vedno tudi uresničen cilj duše.

Če je odločitev ponotranjena v srcu, se bo prej ali slej razrešila tudi v zunanjem svetu. Ali kakor vedno pravim: Stvarstvo se ne odzove na načrte, ampak na energijo, s kakršno načrte ustvarjamo.

Ko gre vse kot po maslu, ni nič lažjega kot zaupati. Ampak kakor je za vsa druga stanja bivanja najbolj pomembno, da jih izražamo takrat, ko to ni enostavno, to velja tudi za zaupanje Stvarstvu samemu.

Ne čakaj torej na božjo milost z obupano nestrpnostjo in občutkom, da si za vse sam-a. Pokaži, da si v dobri energiji lahko tudi takrat, ko je videti, da so ti vsi obrnili hrbet! Naredi za premik, kar pač lahko.
Če dejansko ne moreš narediti nič, pač bodi v dobri energiji "z delanjem nič".

To je najdragocenejša popotnica za peto dimenzijo.

Silva - Srebrna Puščica