To je rogljič, ki bo navdušil najbolj zahtevne kupce (tudi vegane!)

Iz znamenite hrustljave francoske sladice so v Pečjaku razvili nov izdelek, ajdov rogljič z orehi, upoštevajoč okus slovenskega kupca. Ajdov rogljič z orehi je premium izdelek v katerega testo so namesto nadeva zamesili hrustljave koščke orehov, ki mu dajejo svežino in bogatijo okus kvašenega listnatega testa.

To je rogljič, ki bo navdušil najbolj zahtevne kupce (tudi vegane!) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 3. 2021 | Promocijsko sporočilo

PREMIUM ROGLJIČ MED ROGLJIČI

Ajdov rogljič z orehi je nov izdelek po katerem bodo posegli kupci, ki jim je všeč priljubljena slovenska kombinacija okusa ajde in orehov, ki jo najdemo tudi v drugih skupinah prehrambnih izdelkov (kruh, pecivo, štruklji) in kupci, ki iščejo drugačne, inovativne izdelke v skupini priljubljenih izdelkov.

ZA VEGANE

Ajdov rogljič z orehi so razvili tudi z mislijo na kupce, ki posegajo po veganskih izdelkih (brez mleka, brez jajc in ostalih surovin živalskega izvora), izdelek je pridobil  certifikat Vegan V-label. S tem se pridružuje naboru izdelkov za vegane, katerim Pekarna Pečjak namenja posebno pozornost.

NAGRAJEN ODLIČNI PEKOVSKI IZDELEK

Na letošnjem ocenjevanju Odličnih pekovskih izdelkov februarja 2021, ki jih vsako leto podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije, je rogljič pridobil priznanje Odlični pekovski izdelek. Zlato odličje pomeni, da izdelek izpolnjuje najvišje standarde kvalitete in hkrati, da proizvajalec zagotavlja ohranjanje kvalitete na zahtevanem nivoju skozi vse leto.

Izdelek bo na voljo sveže pečen na prodajnem mestu in v pakirani zamrznjeni obliki (pakiranje po 800g). Kupci ga bodo lahko kupili v trgovinah Pekarna Pečjak, pri vseh večjih trgovcih in bencinskih servisih po Sloveniji.

VEČ VRST ROGLJIČEV

Ajdov rogljič z orehi dopolnjuje že tako široko ponudbo izdelkov kvašenega listnatega testa Pekarne Pečjak. Rogljiče s sladkimi nadevi, ki jih uvrščamo med sladko pecivo, dopolnjujejo še rogljiči kot slano pecivo z nadevi ali brez in skupina posebnih rogljičev s funkcionalnimi lastnostmi oz. pridobljenimi prehranskimi trditvami.

1.  Francoski rogljiči brez nadeva (masleni, temni rogljič)

2. Francoski rogljiči s sladkimi in slanimi nadevi (z mareličnim, čokoladno-lešnikovim, temni z mareličnim, s šunko in sirom)

3. Posebne vrste rogljičev (brez mleka in jajc, temni s kaljenimi semeni, kraljeve štručke, kraljeve štručke fit, temne kraljeve štručke, temne kraljeve štručke s sezamom)

4. Mini francoski rogljiči (z mareličnim, čokoladno-lešnikovim, dvobarvni, ekstra mini, masleni)

MINI FRANCOSKI ROGLJIČI V NOVEM PAKIRANJU

Mini francoski rogljiči z mareličnim, čokoladno-lešnikovim in dvobarvni, v prvih mesecih leta prihajajo na tržišče v prenovljeni embalaži in pakiranju po 510 g. Predstavljajo najbolj priljubljene okuse francoskih rogljičev, ki so zaradi manjše velikosti hitro pečeni in zelo všečni tako otrokom kot odraslim članom družine.

Primerni za zajtrke, prigrizke na večjih pogostitvah ali sladice ob kosilu. V času trenutnih razmer so zamrznjeni izdelki za pripravo doma vse bolj aktualni. Tudi ti izdelki na voljo v vseh trgovinah Pekarna Pečjak in vseh večjih trgovcih po Sloveniji.