Uravnovesite svoje notranje energije s kristalno vodo

Nobenega dvoma ni, da smo ljudje tudi energijska bitja. Energija se manifestira v fizičnih, čustvenih, miselnih komponentah, ki morajo biti v ravnovesju zato, da lahko živimo zdravo in kvalitetno življenje.

Uravnovesite svoje notranje energije s kristalno vodo (foto: VitaJuwel) VitaJuwel
30. 11. 2022 | Promocijsko sporočilo

Porušeno energijsko ravnovesje se kaže kot utrujenost, slabo počutje, motnje spanja, stres. Nazadnje se porušeno energijsko ravnovesje pokaže kot bolj ali manj huda bolezen.

Zato, da ohranite energijsko ravnovesje v telesu, lahko največ naredite sami. Eden izmed nujnih načinov za to je gotovo pitje zadostne količine vode. Pomembno je, da pijete zdravo, čisto, energijsko bogato vodo, ki napolni vaše celice in znova vzpostavi energijsko ravnovesje.

Kristalna voda VitaJuwel je takšna voda, saj je oplemenitena s številnimi kristali, ki delujejo kot prenašalci različnih energijskih frekvenc. Kristali dvignejo njeno energijsko vrednost s svojim zapisom. Različni kristali vsebujejo različne informacije, oziroma frekvence, ki delujejo na posamezna energijska področja.

Tako vam bo na npr. kristalna mešanica RAVNOVESJE prinesla ravno to. Kristal kalcedon, ki ga mešanica vsebuje namreč med drugim izredno učinkovito razprši negativne energije, kamena strela deluje izjemno poživljajoče in vrača življenje, mineral sodalit pa zelo dobro vpliva na umirjeno, jasno razmišljanje. 

Wellness

Kristalna mešanica WELLNESS prav tako vsebuje kameno strelo, poleg nje pa še ametist, ki zelo dobro vpliva na fizično telo, ob tem na vitalnost in dobro psihično počutje. Kristal roževec, ki ga prav tako najdete v tej mešanici pa je kristal vedrine, dobrega razpoloženja, deluje proti čustveni izgorelosti. 

Za popolno REGENERACIJO boste poskrbeli s kristalno mešanico z enakim imenom. Ta vsebuje smaragd, ki je kristal večnega obnavljanja, ekspanzije, svežine in vitalnosti. Podpira pa ga že znana kamena strela, ki v kombinaciji z njim prinaša bistrost, neomajno podporo in očiščevalno moč.

Z ROŽO ŽIVLJENJA si boste lažje povrnili življenjsko moč, približali duhovno rast in vzpostavili splošno ravnovesje v telesu in umu. Kombinacija kristalov, ki vas pri tem podpirajo pa so kamena strela, akvamarin in ametist. 

To pestro izbiro pa najlepše zaokrožuje kristalna mešanica združena v PET ELEMENTOV. Vsebuje ametist, kalcedon, okameneli les, roževec in oceanski jaspis. Ti minerali podpirajo vseh pet elementov, ki jih tradicionalna kitajska medicina upošteva pri celostnem pogledu na človeka. Les za rast in plodnost, voda za mir in zbiranje, zemlja za uglašenost in ravnovesje, kovina za organiziranost in ogenj za širjenje in uspeh. Vsak človek je namreč edinstvena mešanica teh prvin. Naj bodo v popolnem ravnovesju. 

Edinstvena kristalna voda VitaJuwel v čudovitih stekleničkah, ročkah in vrčih iz čistega stekla brez primesi vam vrača moč obnavljanja celic, splošno regeneracijo telesa in psihe ter vitalno in uravnovešeno energijo.