Za navdih Promocijsko sporočilo

Uživaj zdravo! Vabljeni na 50. sejem NARAVA-ZDRAVJE

19. 10. 2019
Deli
FOTO: promocijski material (foto: FOTO: promocijski material)
FOTO: promocijski material

Vas zanima zdrav življenjski slog  in vsebine v sklopih Prehrana- Zdravje – Gibanje – Naravna kozmetika in wellness – Zeleno sobivanje? Potem vabljeni, da zadnji teden oktobra od srede do sobote obiščete Gospodarsko razstavišče.

Izbirajte med prek 100 različnimi zanimivimi temami spremljevalnega programa.

FOTO: promocijski material

IZ VSEBINE:

  • Bi se radi naučili, kako pripraviti sladice z zdravimi sladili ali pa kako kuhati brez maščob? Pridružite se brezplačnim kuharskim tečajem Mateje Ulage.
  • Bi se radi posvetovali s certificirano nutricionistko, svetovalko za zdravo rastlinsko prehrano? Vas zanima, kako se postiti? Svetujeta Jelena Dimitrijević in Bilka Baloh.
  • Kaj veste o rabi psihedelikov v psihiatriji? Kako vplivajo družbena omrežja na duševno zdravje? Predava Tjaša Vranetič, dr. med.
  • Pridružite se avtorici uspešnice Stres – Kuga sodobnega časa Maji Megla na delavnicah.
  • Reset. Restart: Pot v radost in svobodo – preseganje negativnih misli in bolečih čustev, omejenih prepričanj in rušilnih pričakovanj ter meditacija skozi nevroznanost in nekaj preprostih praktičnih oblik.
  • Kaj vse lahko ogroža naše zdravje v prostorih, v katerih bivamo, in kako se tem vplivom izognemo? Sanja Lončar – Skupaj za zdravje človeka in narave, Igor Šajn – Stavbna in bivalna biologija, Gregor Kos – Za zdravo družbo.
  • Preproste vaje za sprostitev sklepov, vezi in mišic ter energijskih centrov in kanalov, pranično dihanje in meditacija, sproščanje s tibetanskimi posodami, čuječnost idr.

Uživaj zdravo! – uživajte lokalno, svežo, raznoliko in zdravo hrano, poiščite poti v sebi, naravi in sobivanju z drugimi, kako ponovno uživati življenje zdravo in v stiku z naravo.

FOTO: promocijski material

Peš na sejem

Pridite na sejem peš! Če ste na dan obiska sejma prehodili več kot 6000 korakov, vas bodo razstavljavci nagradili z darilcem. Si maraton-ec/-ka 24. Ljubljanskega maratona?

Ker hkrati v organizaciji Timing Ljubljana poteka še sejem Tečem, imaš s svojo štartno številko brezplačen vstop na sejem Narava-zdravje.

www.narava-zdravje.si