Za navdih Promocijsko sporočilo

V svežem in čistem okolju je življenje veliko bolj prijetno

23. 3. 2023
Deli
V svežem in čistem okolju je življenje veliko bolj prijetno (foto: promocijska fotografija)
promocijska fotografija

Vsakdo si želi čist in svež dom. Kar pa ni vedno enostavno, saj prahu nikoli ne zmanjka, če pa imate tudi otroke, dobro veste, da tudi umazanim oblačilom včasih ni videti konca. Kako se spoprijeti z vsemi izzivi, ki nas čakajo v doma? Z vrhunskimi aparati, ki nam omogočajo, da smo z napredno tehnologijo kos vsem nečistočam in  umazanimi nogavicami. Pralni in sušilni stroji, sesalniki in robotski sesalniki so naprave, ki vam bodo olajšale vse stresne trenutke in se namesto vas spopadale z umazanijo. 

Sesali bodo lahko tudi otroci

Želimo si, da bi nam pri opravilih lahko pomagali tudi otroci, ampak pri sesanju to večkrat ni mogoče, saj je sesalnik pretežek, da bi otroci lahko upravljali z njim. Te težave odslej več ne bo, saj je sesalnik Bespoke Jet težak le skromnih 1,44 kilograma, kar pomeni, da zdaj ne bo več izgovorov pri opravilih za preostale družinske člane. Ne prenesete vonja po prahu, ko sesate? Sesamo, sesamo in sesamo, a zdi se nam, da nazaj v zrak spuščamo ves posesani prah.

S sesalnikom Bespoke Jet ste lahko prepričani, da temu ni tako. Zavezanost popolni čistoči se namreč odraža v inovativni čistilni postaji Vse-v-enem, ki samodejno izprazni koš za prah in pri tem zadrži 99,999 % prašnih delcev. Ko sesalnik priklopite na postajo ta izprazni posodo, hkrati pa začne polniti sesalnik. Samsung inovativna tehnologija Air Pulse pri praznjenju koša za prah uporablja močan zračni tlak, ki preprečuje, da bi se drobni prašni delci razpršili v zrak, zato so bivalni prostori čisti in higienični.

Poslovili se boste od vrečk za sesanje in vseh nevšečnosti, ki jih te prinašajo. 0,5-litrska posoda za prah je tudi v celoti pralna. Preprosto jo sperite z vodo in tako bo ostala čista. Sesalnik Bespoke Jet je opremljen z naprednejšim digitalnim inverterskim motorjem, ki je hitrejši, manjši in učinkovitejši od običajnega motorja, poleg tega pa ima tudi daljšo življenjsko dobo baterije. Ta motor ustvarja neverjetno sesalno moč in se lahko vrti s hitrostjo do 135.000 vrtljajev na minuto.

Naj sesanje opravi vaš novi gospodinjski pomočnik

Robot sesa, vi pa na kavču berete knjigo - se sliši kot pravljica? Morda včasih, danes pa je to nekaj običajnega. Samsung robotski sesalnik dom pametno očisti s prepoznavanjem predmetov, kajti Jet Bot je prvi robotski sesalnik na svetu, ki ga poganja Intel AI. Lahko prepozna in razvrsti različne predmete ter tako čisti čisto blizu naprav, pohištva ali drugih ovir. Prav tako lahko prepozna, ali je stvar lomljiva, in se izogne predmetom, ki so prepoznani kot nevarni. Ker je dom vedno poln ovir, si res ne želimo, da se robotski sesalnik zaustavi ob vsaki oviri.

Tukaj nastopi druga pomembna tehnologija - LiDAR senzor. Dom bo očiščen bolj učinkovito in temeljito, saj natančno izračuna lokacijo in optimizira svojo pot. Zato se učinkovito premika naokrog in pokrije večji del vašega doma. Po čiščenju se robotski sesalnik tudi samodejno vrne do čistilne postaje, kjer s pomočjo tehnologije Air Pulse odloži ves prah. Večslojni filtracijski sistem pa ujame 99,999 % prašnih delcev.

Operite vse – tudi pozabljene nogavice

Naj ne bi bilo pranje oblačil enostavno in tudi zabavno? Zakaj pa ne bi uživali v pranju oblačil, tudi če pozabite notri vreči ene majice? Pralni stroji Samsung opremljeni z vratci Add Wash omogočajo hitro in enostavno dodajanje spregledanih kosov perila tudi med pranjem. Prav tako enostavno je dodajanje ročno opranega perila, ki ga želite le izprati ali ožeti. 

Eco Bubble™ tehnologija prinaša učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah. Detergent se spremeni v mehurčke in zato lažje in hitreje prodre v oblačila. Hkrati pa s higiensko paro poskrbi za odstranitev trdovratne umazanije ter 99,9 % bakterij in alergenov. Če še vedno težko verjamete, da je vse to mogoče, je najlažje, da ga preizkusite tudi sami. Sistem QuickDrive™ pa skrajša čas pranja do 50 % in porabo energije za 20 % brez zmanjšanja učinkovitosti pranja. 

Pralni stroji Samsung so tudi okolju prijazni, saj skrbijo za manjšo porabo detergenta za pranje. Predal StayClean omogoča boljše izpiranje detergenta s posebej oblikovanim sistemom izpiranja z vodo in tako porabi ves detergent, ki je na voljo v predalu. V njem je tako manj grdih ostankov detergenta, zato je čistejši in bolj higieničen. Naj bodo tudi vrata in notranjost vašega pralnega stroja vedno higiensko čista. Program čiščenja bobna odstrani 99,9 % bakterij, ki povzročajo neprijeten vonj, brez dragih čistil. Močni vodni curek in hitra centrifuga pa odstranita umazanijo s tesnila na vratih. Če na čisšenje v hitrem tempu življenja pozabite, vas bo po vsakih 40 ciklih pranja na to opozoril stroj sam. 

Tudi brez sušilca ne gre!

Ker se nam velikokrat mudi in želimo v enem dnevu oprati in posušiti najljubša oblačila, brez sušilnega stroja ne gre. Sušilni stroji Samsung nežno in učinkovito posuši katerokoli vrsto perila in to energetsko izredno učinkovito. Običajni sušilni sušilni stroj porabijo veliko elektrike. Samsung sušilne stroje pa odlikuje tehnologija toplotne črpalke, ki zagotavlja energetsko učinkovito, stroškovno ugodno in nežno sušenje oblačil.

Prislužili so si je oceno energetske učinkovitosti A+++, saj za segrevanje zraka uporabljajo hladilno sredstvo in ne elektrike. Topli zrak pa reciklirajo in tako porabijo manj energije. Stroji poskrbijo za hitrejše in natančnejše sušenje, ki je nežnejše do oblačil. Pametna tehnologija zaznavanja AI Dry spremlja vlažnost oblačil v realnem času in inteligentno ustvari optimalno količino toplote, ki ustreza teži in vsebnosti vlage posameznega perila.

Pa še najpomembnejše, ko boste iz sušilnika vzeli oblačila, ta ne bodo zgubana in na likalnik lahko kar pozabite. Preprosto izberete funkcijo Wrinkle Prevent, ki po koncu programa sušenja s prekinitvami obrača boben brez toplote do 180 minut. Sušilni stroj bo od zdaj tudi mislil namesto vas, saj OptimalDry uporablja 3 senzorje za najboljše rezultate. Spremlja vlažnost in prilagodi čas sušenja, da je vaše perilo hitro suho, pri tem pa porabi malo energije. Prav tako poskrbi, da se oblačila ne poškodujejo, in vas opomni na čiščenje izmenjevalnika toplote. 

Posebna pomladna ponudba za čist dom z odličnimi popusti

S kombinacijo izbranih naprav bo vaš dom zasijal v popolni čistoči. Samsung je za izbrane modele sesalnikov, pralno-sušilnih strojev in pomivalnih strojev pripravil odlične popuste. Hkrati pa si za aparate lahko zagototovite še od 3 do 5 let garancije. Promocija traja od 22. marca do 9. aprila 2023 oziroma do razprodaje zalog. Za več informacij obiščite spletno stran Samsung