V tem tednu bodite pozorni na TE številke (prinašajo vam srečo)

V tem tednu se poslavljamo od meseca februarja in vstopamo v marec, ki bo astrološko precej intenziven in močan mesec. Že ta teden bo lahko precej čustveno intenziven in nas bo spodbujal, da se soočimo z občutki, ki smo jih do sedaj morda ignorirali ali potlačili.

V tem tednu bodite pozorni na TE številke (prinašajo vam srečo) (foto: shutterstock) shutterstock
27. 2. 2023

Preverite več o tem, kaj nas čaka v tem tednu >

Prav tako pa bodo v tem tednu pomembne določene številke, ki nam bodo prinesle nekaj dodatne sreče in notranjega zadovoljstva.

Kolektivno število tega tega tedna je 555. Kadarkoli vidite to številko (na raznih znakih, panojih, naslovih, v imeniku, med brskanjem po spletu...), se ustavite in pri sebi pomislite na eno stvar, za katero ste hvaležni.

S tem se boste lažje osredotočili na svoje blagoslove, kultivirali hvaležnost in ozavestili obilje, ki ga imate v svojem življenju.

Vsako astroznamenje pa bo imelo še dodatne srečne številke.

Oven: 7, 24 in 32

Ta teden je odlična priložnost, da se osredotočite na svoje domače okolje. Vsakič, ko vidite omenjene številke, pomislite, kako lahko izboljšate svoj dom in okrepite družinske vezi. Razmislite tudi, ali je čas, da se od kakšnih sorodnikov ali sosedov oddaljite.

Bik: 42, 48 in 55

Trenutno je pri vas toliko dogajanja, da komaj dohajate vse, kar se dogaja. Čas je, da dokončate vse nedokončane projekte in tako naredite prostor za svežino ter nove začetke. Ko vidite vaše srečne številke, je to znak, da naredite korak proti zaključkom.

Dvojčka: 3, 5 in 9

Koliko pozornosti namenite svojim financam? Tudi, če vam denar ne pomeni veliko, ne pozabite, da je tudi to energija, ki vpliva na kakovost vašega življenja. Ko naletite na omenjene številke, razmislite, kakšno je vaše finančno stanje in kako lahko bolje upravljate s financami.

Rak: 0, 49 in 55

Vaša pozitivna naravnanost v tem tednu vam prinaša izjemno priložnost, da se lotite vseh načrtov, za katere do sedaj niste imeli dovolj poguma. Vsakič, ko zagledate svoje srečne številke, se opomnite, da zmorete čisto vse in razmislite, kako lahko naredite še en korak proti svojim sanjam.

Lev: 1, 23 in 55

Morda se vam obeta napredovanje v službi, a je pomembno, da zaradi priložnosti ne postanete vzvišeni. Ohranjajte zavedanje, da tudi vi ne veste vsega in da imate še prostora za učenje. Ko vidite svoje številke, razmislite, na katerih področjih bi se radi še dodatno izboljšali.

Devica: 1, 2 in 11

Včasih ste pretirano kritični tako do drugih, kakor tudi do sebe. V tem tednu se lahko zgodi, da boste prestrogi do sebe, zaradi česar se boste po nepotrebnem spravili v slabo voljo. Vsakič, ko vas srečajo omenjene številke, se spomnite na eno svojo lastnost, ki vam je všeč.

Tehtnica: 3, 5 in 90

V teden boste vstopili polni motivacije, a zaradi tega si lahko naložite preveč obveznosti, kar vodi v preobremenjenost. Bodite pozorni, da pri postavljanju ciljev ostajate realni, vsakič, ko vidite svoje srečne številke, pa je to vaš znak, da si vzamete nekaj trenutkov, da se umirite in zadihate.

Škorpijon: 0, 3 in 77

Zdaj že veste, kako zelo pomembno je, da se za svoje odnose potrudite. V tem tednu vas vesolje na to še posebej izrazito opominja. Vsakič, ko zagledate omenjene številke, stopite v stik z nekom, ki vam veliko pomeni. Morda na hitro pokličete družinskega člana ali prijatelja v sporočilu vprašate, kako je.

Strelec: 9, 23 in 55

V družini se vam obeta veliko sproščenih in prijetnih trenutkov, v službi pa vas lahko preseneti nekaj prepirov, v katere se boste nevede vpletli tudi sami. Ko vidite vaše srečne številke, razmislite, ali ste se ujeli v bitke, ki v resnici sploh niso vaše ter kaj lahko storite, da se iz njih umaknete.

Kozorog: 5, 9 in 53

V tem tednu vam bodo koristile počasne, dobro preračunane poteze; še posebej, če skušate skleniti posel, kupiti nepremičnino ali podpisati pomembno pogodbo. Vaše srečne številke vas opominjajo na to, da si vzamete čas za razmislek in ne sklepate naglih odločitev samo zato, ker menite, da se vam mudi.

Vodnar: 11, 29 in 33

Čas je, da se povežete z ljudmi, ki jih ni več med nami. To so lahko preminuli prijatelji ali predniki, ki jih morda sploh niste poznali. Omenjene številke vam prinašajo priložnosti za povezavo. Obiščite njihov spomenik ali druge povprašajte o svojih prednikih ter tako ugotovite, kako ste povezani.

Ribi: 1, 5, 15

Energija ovna vas bo morda potiskala k impulzivnosti, a ključno je, da ne delate nepremišljenih potez. Ostajajte umirjeni in premišljeni. Vsakič, ko zagledate svoje srečne številke, se ustavite in trikrat globoko vdihnite, preden naredite naslednji korak.

Morda bi vas zanimal še podkast, v katerem smo govorili o odnosih: