Valentinov horoskop

Sreča je nekaj popolnega, vsak posameznik jo mora najti v svojem srcu. Ljubljena oseba je ogledalo, mnogokrat pokaže pravo pot, osvetli ključne probleme, včasih pomaga in svetuje. Ljubezen je simbolizirana s cvetom vrtnice, ki prinese čarobnost in harmonijo. Veseliti se je potrebno drobnih reči in Valentinov horoskop naj vam bo v vzpodbudo.

13. 2. 2012

Oven

(21.03. - 20.04.)

Ona: Ljubezen bo prinesla mnogo popolnosti. Zaupali boste v svojo magnetičnost in tako doživeli razcvet na osebni ravni. Spremljala vas bo tudi močna volja in želja po pogovoru.

On: Valentinov dan v sebi skriva neko skrivnost. Raziskovalna narava vam prinaša pozitivne spremembe. Samski boste imeli več izbire in vezani si morajo postaviti trdna pravila igre.

Bik

(21.04. – 20.05.)

Ona: Zvezde vam bodo v ljubezni naklonjene. Na življenje boste znali pogledati iz svetle plati. Srčni izvoljenec vam bo vir navdiha. Pogovor bo prinesel blagostanje in harmonijo.

On: Zvezdni ples bo romantičen in poln popolnosti. Znali boste na pravilen način povedati svoje mnenje. Odlikovalo vas bo ognjeno srce, ki v sebi skriva možnost prijetnih trenutkov.

Dvojčka

(21.05. - 20.06.)

Ona: Sprejeli boste paleto komplimentov. Odprle se vam bodo čudovite priložnosti. Zvezde vam v ljubezni nakazujejo mnogo preudarnosti. Slediti pa boste morali glasu svojega srca!

On: Dogodki v ljubezni vam bodo naklonjeni. S svojim šarmom boste okrepi osebno nasprotnega spola. Odlične iztočnice osebnega napredovanja bodo v komunikaciji.

Rak

(21.06. - 22.07.)

Ona: Valentinov dan prinaša mnogo pozitivnosti, plodnosti in harmonije. Zadeve se bodo korak za korakom pričele odvijati v pričakovani smeri. Ljubezen bo sol in aroma življenja.

On: Polepšala vas bo razigranost. Ljubezenska sreča prinaša več izvirnosti in nenavadnosti. Odlikovala vas bo drznost. Nekaj zdrave previdnosti in premišljenosti ne bo odveč pri igri besed.

Lev

(23.07. - 22.08.)

Ona: Združili boste srčnost in modrost znanja – tako najdete določeno popolnost. Jasno bo, da se bodo zadeve s svetlobno hitrostjo odvijale v vašo korist. Mnogo bo sproščene romantike!

On: Sprejeti boste morali salomonsko rešitev. Omenjeno vam bo v osebno korist v ljubezni. Poiskati bo potrebno izzive in motivacijo. Življenje v dvoje bo naporno in čarobno.

Devica

(23.08. - 22.09.)

Ona: Napredek bo viden v komunikaciji. Tako najdete v vsem navdih in potrebo po ravnovesju. Določiti si boste morali osebne meje in pravila igre. Počasi se daleč pride.

On: Na nezavedni ravni boste opozorili nase. Ljubezenske dogodivščine bodo za vas nekaj posebnega. Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spola, ki vam bo podelila pohvalo.

Tehtnica

(23.09. - 23.10.)

Ona: Nakazano je, da vas bo spremljala čutnost. S svojim navdihom boste privabljali pozitivnosti. Narediti morate prerez in reči bobu bob. Prijetnosti se bodo nadaljevale v ljubezni!

On: Igra usode vam bo prinesla blagostanje v ljubezni. Ugodno bo slediti svojim vrednotam in jih zagovarjati. Lažjih poti ne bo, zato boste nagrajeni za pravilne in modre ljubezenske odločitve.

Škorpijon

(24.10 - 22.11.)

Ona: Ljubezen prinaša košaro pozitivnosti. Izvirnost in magnetična privlačnost vam prinašata osebni napredek. Doživite lahko neko ključno spremembo. Poiskati boste morali svojo srečo.

On: Slediti boste morali osebni preobrazbi. Pomembno bo, da ne spregledati malenkost. Spremljala vas bo strast in seksualnost. Srčna izvoljenka bo vaša neodkrita uganka.

Strelec

(23.11. - 21.12.)

Ona: Obiskala vas bo vila blagostanja in prinesla navdih. Pogovoriti se boste morali o svojih občutkih. Zadev ne pometajte pod preprogo, ampak rešujte. Ljubezen je za vas pravljica!

On: Občutili boste pomladno hrepenenje. Življenje vam bo ponudilo možnost izbire. Srčna izvoljenka vam pomaga pri osebnem pogovoru. Samski bodo na poletje že veselo zaljubljeni.

Kozorog

(22.12. - 20.01.)

Ona: Ob paleti čustev boste našli navdih. Pričakovati bo dobro izbiro in prijetno romantiko. Dogodki se bodo zavrteli v vašo korist. Pravilno bo, da sledite glasu srca in ljubezenski simfoniji.

On: Notranja svoboda bo pot do osebne sreče. Vezani predstavniki bodo doživeli moč preobrazbe. Za ljubljeno osebo se bo dobra nekoliko boriti. Srčna izvoljenka bo vaše ogledalo.

Vodnar

(21.01 - 18.02.)

Ona: Določiti si boste morali meje in pravila igre. Pozitivni premiki v ljubezni vas bodo polepšali. Poiskati bo potrebno notranjo trdnost. Čas prinaša mnogo romantike in prijetnih besed.

On: Narediti bo potrebno prerez in reči bobu bob. Doživite lahko razcvet čustev. S svojim dinamičnim načinom boste magnet za ženski spol. Poglobite se v svet pogovor in intimnosti.

Ribi

(19.02 - 20.03.)

Ona: Valentinov dan bo dan čarobnosti. Sladke besede bodo v vas prebudile nežnost. Razcveteli se boste kot nežen cvet lotosa. Ljubezen bo igra smeha in solz.

On: Muza navdiha vam bo podarila kreativnost. Lepota življenja odkrivate v dvoje. Seveda se morate izogibati pretirane dinamike in drznosti. Naučite se slediti svojim sanjam.

Obiščete me lahko tudi na moji spletni strani www.tadej-sink.si Možno je naročiti karto skupnega ujemanja - za vas in vašega partnerja.

Zvezdni pozdrav! Tadej Šink, horarni astrolog

Preberite tudi:

Božanska lepota vrtnice

Bodite ljubezen

10 čustev, prepletenih z ljubeznijo

Zakaj ljubezen boli?

Kaj storiti, če ste nesrečni v ljubezni?