Valentinov ljubezenski horoskop

Valentin, ki ima ključ od cvetličnih korenin, prinaša v naš vsakdan novih in svežih energij. Preberite se, kaj vam vse do gregorjevega obeta poseben ljubezenski horoskop.

13. 2. 2011

OVEN

Drobne negotovosti vas večkrat zavedejo v negativno razmišljanje. Posledično se pojavljajo čustvene blokade in nelagodno počutje ob ljubljeni osebi. Najprej razčistite pri sebi. Če niste prepričani o svojih čustvih, se raje malce odmaknite. Pomlad prinaša nova poznanstva. Nekdo vas bo prevzel, zato vprašajte svoje srce, kaj si želi. Sentimentalnost je vaše bogastvo. Pazite, da se preveč noro ne zaletite v napačno osebo. Čaka vas čas nore zaljubljenosti, saj bo poletje vroče in čustva bodo v posebnih globinah srca. Prepustite se domišljiji in maksimalno uživajte.

BIK

Razvajanje v objemu globokih čustev vas naredi močne in očarljive. Venera, boginja ljubezni, vam je posebej naklonjena. Negujte partnersko zvezo in naj vas ne spravljajo iz tira malenkosti, ki se vaše srčne osebe in vaju sploh ne tičejo. Vmešavanje sorodnikov v vaše ljubezensko življenje vas spravlja v slabo voljo. Bodite skrivnostni. S partnerjem preživite več trenutkov v dvoje in mu zaupajte. Dvomom, ljubosumju ter posesivnosti se poskušajte izogniti in brzdajte sami sebe. Vaša privlačnost in čustvena odprtost prinašata nepozabne dogodke, o katerih bo vaša srčna oseba večkrat sanjarila.

DVOJČKA

Najbolj sladka so presenečenja brez velikih načrtovanj. Prepustite se toku teh prijetnih dogodkov. Bodite zaljubljeni in odkritosrčni, tako kot znate le vi. Ne bodite prezahtevni. Iza oblakov ljubezni le kdaj pokukajte na Zemljo, da vas čustva preveč ne odnesejo. Vaša skrivnostna privlačnost bo očarala osebo, ki vam je že lepo obdobje zelo všeč. Prisluhnite srcu, kako daleč se boste spustili. Vašega koketiranja ne razume vsak. Varujte se napačne presoje. Kot oseba potrebujete druženje in zabavo. Nikar ne pozabite na prijatelje.

RAK

Ljubite notranjo in zunanjo lepoto človeka. Ne boste se mogli upreti ljubezenski strasti in nežna čustva bodo še vedno prisotna v tolikšni meri, kot si želite. Srčno osebo boste zavili v odejo romantike. Ne bo se vam upirala, saj vedno poskrbite, da je čudovito. Če boste na preizkušnji, nikar ne zaledenite, saj lahko vaša hladnost in nedostopnost ogrozita čustveno zvezo. Pogovorite se in razrešite neljubi dogodek. Žal vašega spremenljivega razpoloženja srčna oseba ne bo vedno razumela. Tega si ne jemljite preveč k srcu in pravočasno spregovorite.

LEV

Notranje ste zelo bogati, vendar to skrivate pred zunanjim svetom, da ne bi bili razočarani in čustveno ranjeni. Do vašega srca ni preprosto priti. Nekdo se zelo trudi in išče recepte, kako osvojiti vaše srce. Vi pa korakate po svoji poti z drugo osebo v srcu. Nekaj več čustvene odprtosti vam je namenjene. Samski boste že kmalu v zvezi. Vezani si nadenite rožnata očala in tu in tam spreglejte napakice srčne osebe. Lev je ponosen vladar, ki ob sebi potrebuje nekaj lepega, čudovitega, elegantnega. Priznanje, da ljubite iz vsega srca, bo osrečilo vašo ljubljeno osebo in poglobilo čustva.

DEVICA

Vedno ste tisti, ki razvaja svoje najdražje. Tokrat se vi prepustite razvajanju in ljubkovanju. Začutili boste, da ste drugačni, in všeč vam bo. Harmonija v vašem partnerstvu bo krona vsega. Seveda ne boste ušli svoji občutljivosti. Takšni pač ste. Sanjarjenje v partnerjevem naročju bo kot nalašč za vašo čustveno dušo, skrito globoko v vas. Ne bodite presenečeni, če vas bo srčna oseba razkrinkala. Seveda v romantičnem smislu! Ne bodite prehitri, nestrpni in kritični, da ne bo kdo, ki vašemu čustvenemu svetu pomeni zelo veliko, kuhal zamere.

TEHTNICA

Romantične zvezdice so naklonjene vašim čustvom. Malce več potrpežljivosti in poslušnosti in izognili se boste neprijetnim dogodkom v ljubezenski zvezi. Radi imate, da se okrog vas kaj dogaja. Ljubite druženje in zabavo. Da ne boste v dvomih, kje je vaša srčna oseba, jo vzemite s seboj tudi, če greste na službeno potovanje. Predajte se toplini in razumevanju. Želi boste toplo naklonjenost in varno ljubezen. Ta vam daje ogromno življenjske moči. Če boste potrebovali pogovor, to povejte na glas in ne premlevajte v sebi čudnih zgodb, ki vas potisnejo v brezno razočaranja. Ljubite strastno.

ŠKORPIJON

Kadar začutite ljubezen v zraku, je za vas vedno poseben dan. Radi imate, da se dogodki razpletajo po vaših načrtih. Da bi se izognili večjim težavam, poskušajte biti malce bolj prilagodljivi. Čaka vas veliko romantičnih trenutkov, kronanih s strastjo. Ne bodite ljubosumni, saj veste, da so posledice neprijetne. Zaupajte, a ne vsakomur! Previdnost se vam bo obrestovala, prevelika trma pa zanesljivo ne. Če boste čutili nihanja v duši, ne bodite zmedeni in ne delajte usodnih napak. Prespite in razjasnite svoje misli. Dobro vam bo uspevalo. Sentimentalnost bo zmagala.

STRELEC

Dovolite si, da ljubezen spet zacveti. Pustite preteklost v preteklosti in se z vso svojo ognjeno močno čustveno energijo posvetite bližnji prihodnosti. Negujte globino čustev in se predajte strastem. Ne bodite z mislimi nekje na čudnih zavorah. Čudoviti znate biti in zaupajte vase. Varujte se hitrosti in eksplozivnosti. Bodite elegantni in podarjajte svoje pozornosti. To je vaši srčni osebi zelo všeč, saj vedno znova presenečate in ne dopuščate dolgočasja. Potrditve, da so čustva obojestranska, vas bodo vedno znova prijetno presenečale in odpirale vajina srca.

KOZOROG

Vaša notranjost je zelo bogata, vendar ne dovolite, da bi vas povsem spoznali po čustveni plati. Vaša skrivnostnost je polna simpatičnih ljubezenskih iskric, ki privlačijo vašo sorodno dušo. Vaša zveza bo kronana z veselimi dogodki, samo dovolite si odpreti vrata v svojem srcu. Zaljubljenost in gora sočutja bosta vaša sopotnika. Prepustite se čarobnim trenutkom romance, ki bo trajala nedoločen čas. Vaš izjemen dar za drobne in velike pozornosti pa je ključ, da vam v ljubezni uspe. Ljubezenskim avanturam se izogibajte na vseh koncih, da ne bo neprijetnih scen.

VODNAR

Vaša sanjaška in svobodna duša bo imela dovolj prostora in svobode, da boste lahko dihali in ljubili. Svoje sanje boste lahko uresničevali, vendar previdno, da ne boste razočarani. Ni vse zlato, kar se sveti. To ste že zagotovo spoznali. Od zaljubljenosti in norih čustev vas bo razganjalo in tako je prav. Poskušajte ohraniti ravnovesje in branite svojo krhko notranjost. Saj znate zelo hitro postaviti zid, prek katerega ne spleza nihče. V partnerstvo vnesite več pogovorov, saj bosta s tem imela več zaupanja in trdnosti v vajini romanci. Bodite skupaj s partnerjem kjerkoli in kadarkoli. Prepustita se strastem.

RIBI

Sreča potuje okoli vas, le za roko jo je treba prijeti in odjadrati v čustveni svet ljubezni. Storite to vsaj enkrat! Všeč vam bo, boste videli. Nežna čustva bodo vaša iskrica, ki bo vedno znova svetila v vaši zvezi. Obdarjeni ste s polno mero sočutja in razumevanja, zato se ne čudite, če se bo k vam kdo zatekel po ljubezenski nasvet. Pogovor z njim vam bo pomagal, da se sami rešite nekih strahov. Večkrat poglejte resnici v oči. Srčna oseba vas občuduje in zaljubljenost je vseskozi prisotna. Znebite se strahu, da bi ostali sami. Dobri angel vedno bedi nad vami in vas čuva z vso ljubeznijo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri