Za navdih Promocijsko sporočilo

Valentinovo je tu in tu so namigi, s katerimi čisto zares ne morete zgrešiti (zanjo in zanj)

12. 2. 2024
Deli
Valentinovo je tu in tu so namigi, s katerimi čisto zares ne morete zgrešiti (zanjo in zanj) (foto: PROFIMEDIA)
PROFIMEDIA

Ljubljeno osebo lahko z darilom presenetimo in razveselimo katerikoli dan v letu, valentinovo pa je tisti praznik, ko je to lahko še posebej lepa priložnost za obdarovanje kot izraz ljubezni. Izbrali smo nekaj daril zanjo in zanj, ki bodo govorila namesto vas.

Darili za valentinovo, s katerima ji boste dokazali ljubezen

Najlepša darila za ženske so običajno spoj romantike, nežnosti, lepega videza in čudovitega vonja.

♥ To čarovnijo boste zajeli v darilnem setu Narciso Rodriguez for her, ki združuje parfumsko vodo Narciso Rodriguez for her, 100 ml, in parfumsko vodo For Her Pure Musc, 10 ml. Verjemite, izbor teh dveh čutnih cvetličnih dišav je ne bo pustil ravnodušne. Pripravite se na čuten poljub!

♥ Tudi z darilnim setom Calvin Klein Euphoria ji boste pričarali velik nasmešek na ustnice. V njem se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov za njeno najbolj romantično valentinovo do zdaj. 

 

Darili zanj, ki pravita ljubim te namesto vas

Ni skrivnost, da so najboljša darila za moške tista, ki kar najbolje izrazijo njihovo moško samozavest in moč. Če mu boste podarili nekaj, kar bo v njem vzbudilo dobre občutke glede samega sebe, bo to zadetek v polno.

♥ Darilni set Invincible Rabanne združuje toaletno vodo Paco Rabanne Phantom, 5 ml, parfum Paco Rabanne 1 Million Parfum, 5 ml, in toaletno vodo Paco Rabanne Invictus, 5 ml. Razveselite in opolnomočite svojega moškega torej z izborom prefinjenih lesnih dišav, ki delujejo razkošno in toplo hkrati ter vzbujajo neizmerno samozavest pri tistem, ki jih nosi.

♥ Za dobro samopodobo mu podarite darilni set Biotherm Homme 48h Day Control. Zakaj? Ker se bo lahko kar dva dni skupaj zanesel na svoj antiperspirant, da bo preprečil neprijetne vonjave znojenja, pa čeprav bo vaš moški v tem času preživel dva stresna službena sestanka. Set vsebuje dva antiperspiranta, ki zagotovita zaščito pred znojem ter občutek svežine in suho podpazduho, pa kakorkoli zahteven je že njegov dan.