Ženska si NE ŽELI MOŠKEGA, ki se bo prepustil toku

28. 5. 2024
Deli
Ženska si NE ŽELI MOŠKEGA, ki se bo prepustil toku (foto: profimedia)
profimedia

Pretirano ustrežljivi moški so pasivni, neodločni in dvomijo vase, zaradi česar se ženske ob njih ne počutijo varne.

Skozi leta sem že velikokrat slišal ženske o moškem reči: "Res je prijazen, a zdi se mi, da mu nekaj manjka." Tisto nekaj, kar manjka pretirano prijaznemu moškemu, je njegova moška energija.

Ne zagovarjam, da je moški agresiven ali aroganten, saj je tako vedenje toksično. A tudi pretirano ustrežljivi in pasivni moški so lahko toksični. S svojim obnašanjem sporoča ženski, da je ne bo zaščitil.

Ženska si v resnici ne želi moškega, ki bi ji vedno ugodil in samo govoril "da, draga". Potrebuje moškega, ki bo iskreno postavljal zdrave meje.

Pretirano prijaznemu in ustrežljivemu moškemu manjka usmeritev in odločnost. Takšna oseba običajno govori stavke, kot so: "Vseeno mi je, kaj počneva, samo, da si srečna." Zveni sladko in prijazno, a tega v zvezi ženska ne potrebuje. Potrebuje nekoga, ki je odločen in prepričan vase.

Ženska si ne želi pasivnega partnerja, ki se bo prepustil toku. Potrebuje nekoga, ki bo v njej vzbudil zaupanje, ki bo njen steber in ji ponudil varnost. V nasprotnem primeru bo sama prisiljena stopiti v moško energijo.

Prirejeno po: Jake Woodard

in Kdaj bo ženska moškega zares spoštovala?