Ženske, ki s svojo lepoto manipulirajo moške, v resnici uporabljajo ČRNO MAGIJO

Ko ženska uporablja svoje atribute zato, da bi manipulirala z drugimi, je to eden od elementov črne magije.

Ženske, ki s svojo lepoto manipulirajo moške, v resnici uporabljajo ČRNO MAGIJO (foto: shutterstock) shutterstock
4. 2. 2023

Pred leti me je študentka iz Ljubljane naučila zanimive lekcije. Že od daleč je bilo opazite, da ima nenavadno moč, ki pa jo uporablja na načine, ki niso najbolj zaželeni. 

Vse se da uporabiti ali zlorabiti - enako je tudi z lepoto. Ko sva se pogovarjala, mi je iskreno priznala, da je lastno lepoto zlorabljala.

"Veš, prekmalu sem spoznala neverjetno moč ženske lepote. Izkoriščala sem jo že v srednji šoli in manipulirala s profesorji. Ko bi morala biti vprašana ali ko sem kaj potrebovala, sem točno vedela, kako se moram obleči, kako se premikati in kaj reči.

Nisem počela nič fizičnega, a sem se igrala z umi profesorjev in videla, kako zlahka upravljam z njimi."

Najin pogovor o tem sem začel, ker se je nekaj podobnega obetalo tudi meni, a sem k sreči dojel, za kaj gre. Sem pa prepričan, da bi brez znanja, ki ga nosim v sebi, malo po malo postal lutka v njenih rokah v zameno za nekaj kratkih, sladkih nagrad.

Aleksandr Hakimov je zapisal: "To je nekaj najslabšega, kar se lahko zgodi moškemu." Pravi, da je poskus takšnega in podobnega subtilnega manipuliranja žensk z moškimi eden od elementov črne magije.

Lepota je ženski dana zato, da z njo inspirira okolico in ne zato, da se z njo igra. Moč in nenavezanost pa sta moškemu dana, da z njo navdihuje druge in ne, da to izkorišča za lahkotnejše življenje.

Ženska lahko s svojo lepoto doseže veliko. Največ pa bo naredila, če jo bo pravilno uporabila in se bo izognila zlorabljanju.

Prirejeno po: Andrej Pešec - Ženske in moški