Znaki, da je vaš prijatelj vaš angel varuh

Imate tudi vi kdaj občutek, da vam je vesolje poslalo angela v življenje v obliki čudovitega prijatelja? 

Znaki, da je vaš prijatelj vaš angel varuh (foto: profimedia) profimedia
7. 2. 2022

Z njimi se počutite najbolj domače, so vam tako zelo blizu... Morda pa so res vaši angeli varuhi? 

Kakorkoli, zagotovo so vaši zavezniki in zaščitniki - tako kot angeli. 

Ne sodijo vas, razumejo vas.

Pred njimi se ne potrebujete pretvarjati. Zavedno ali nezavedno vas spodbujajo, da snamete maske in ste sami svoji. In tudi, ko snamete masko, se počutite popolnoma varne in sprejete.

Do vas so zaščitniški, vendar ne na posesiven način. Pokažejo, da jim je mar za vas. Ni jim težko narediti kaj za vas. Radi vas presenetijo in razveselijo. 

So najboljši svetovalci.

Ko imate krizne trenutke, se obrnete na njih. In vedno so tam... z odprtimi rokami in pripravljeni prisluhniti. Čeprav so morda sicer živahne narave in radi skupaj zganjate norčije, ko potrebujete pomoč, se spremenijo v prave modrece. 

So najbolj zaupanja vredni ljudje v vašem življenju. Tako kot vaši angeli varuhi. 

Na njih se lahko vedno obrnete. Ko potrebujete nasvet glede službe, odnosov ali pa ko se zbudite sredi noči in ne morete spati, boste prav njim poslali sporočilo.

Ne potrebujete veliko ljudi okoli sebe. Če imate takšne "angele varuhe", vam je to dovolj. In ste tudi raje sami, kot pa z ljudmi, s katerimi si ne delite globljih vezi. 

Povezava med vami je močna. Ne veste niti, kako je sploh prišlo do tega, da ste se tako zelo zbližali, vendar je občutek čudovit. Angelski. 

Čutite, da ste si namenjeni. Vaše prijateljstvo je tako lahkotno. 

Vedo, kaj vas razžalosti, ujezi in tudi, kaj vas osreči. Potrudili se bodo, da se boste počutili bolje in vas potolažijo - kot angeli. 

Poveste jim vse - tako kot angelu varuhu. Tudi stvari, ki jih nikoli ne bi povedali nikomur. Ko ste v njihovi družbi, se odprete in stvari kar tečejo same po sebi. 

In najbolj pomembno - brezpogojno vas sprejemajo. Sprejmejo tudi vaše sence. Ponosni so na vas, na vaše posebnosti in drugačnosti. Vi pa najdete občutek varnosti in sprejetosti, kot pri angelu varuhu. 

In na koncu... so vedno tam, ko vsi ostali izginejo in vas pustijo same. V najbolj temačnih trenutkih vam ponudijo roko in objem.

To ni le znak prijateljstva, pač pa pravega angela varuha. 

consciousreminder.com