Znana voditeljica na HITRADIO CENTER zbolela za corona virusom

Simpatična pevka in voditeljica jutranjega šova na Hitradiu Center Anabel je tik pred dopustom izvedela, da je pozitivna na covid -19.

Znana voditeljica na HITRADIO CENTER zbolela za corona virusom (foto: anabel music) anabel music
10. 9. 2020 | Promocijsko sporočilo

»Nisem imela nobenih simptomov, le zmanjkalo mi je vonja in okusa … Kava je imela enak okus kot voda. Ker se mi je zdelo vse skupaj malo čudno, sem za vsak slučaj poklicala zdravnico in jo prosila za test. Naslednji dan bi namreč morala na počitnice v Nemčijo in seveda sem se želela prepričati, da je z mano vse OK, da ne bi slučajno širila virusa naokoli,« je strnila svojo zgodbo.

Anabel so še isti dan poklicali in ji sporočili, da je okužena s korona virusom, zato je odštekana voditeljica počitnice preživela v samoizolaciji v svojem novem stanovanju.

»Samoizolacija ni nujno slaba. Vsak dan berem, pojem, pišem pesmi, delam jogo in uživam v svoji družbi,« je povedala voditeljica, ki svoje sledilce na Instagramu redno obvešča o tem, kako poteka njeno okrevanje. Vesela je tudi, da se nihče od njenih sodelavcev ni okužil, jih je pa že zelo pogrešala in komaj čakala, da se spet vrne pred mikrofon. Veselila pa se je tudi novega začetka v jutranjem programu, kjer se ji je kot somoderator pridružil Alen Podlesnik, ki je znana Instagram faca.

Anabel in Alena lahko spremljaš tudi na Instagramu in Tik Toku Hitradia Center.