Gurmanska zgodba Opatijske riviere

V okviru Gurmanske zgodbe Opatijske riviere bodo v šestih tednih številne restavracije, konobe in oštarije na območju Opatije, Lovrana, Mošćeničke Drage in Ičićev predstavile najboljše iz tradicionalne in moderne kuhinje.

15. 5. 2019 | Promocijsko sporočilo

Od 9. maja pa vse do 16. junija bodo okusno zasnovano zgodbo, temelječo na avtohtonih živilih, pripovedovale opatijske restavracije Bianco&nero, Roko, Lungomare hotela Savoy, Dopolavoro, Ružmarin, Antica Osteria da Ugo, Argonauti hotela Milenij, Evergreen, Vongola, Slatina, Sv. Jakov, Istranka, Camellia hotela 4 opatijska cvijeta in restavracije hotela Palace, Ambasador in Kvarner. Pridružili se jim bodo Ribarnica Volosko in konoba Valle Losca iz istega kraja, bistro Yacht Club in pizzeria Roko iz Opatije, restavracija Commodore v Ičićih, Lovranski pub in restavracija hotela Excelsior v Lovranu, konobe Al ponte, Zijavica in Pescaria, restavracija Johnson in grill Sport iz Mošćeničke Drage ter pizzeria Sisol iz Brseča.

Vsak četrtek bodo lahko v teh 28 gostinskih objektih obiskovalci poskusili posebej oblikovan meni na osnovi avtohtonih živil po izboru šefa kuhinje, med njimi pa se bodo v zadnjem tednu prireditve znašle tudi češnje. Namreč od 8. do 16. junija bo Gurmanska zgodba Opatijske riviere vključila tudi Dane črešanj va Lovrane (Dneve češenj v Lovranu), gastronomski dogodek, posvečen temu posebnemu lovranskemu sadju, ki slovi po svojem specifičnem sladkem okusu.

Finale Gurmanske zgodbe Opatijske riviere bo Music, art & gastronomy festival Voloskana, ki bo potekal v soboto, 15. junija, od 18. ure naprej v Voloskem ter bo v ta ribiški kraj prinesel glasbo, umetnost in odlično gastronomsko ponudbo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri