Izšla je aprilska Sensa!

V Senso zagotovo ne sodijo novice, ki zadnje čase polnijo časopise. Sensa je tu za to, da nas odvrne od črnogledih napovedi, slabih zgledov in pesimizma, ki vse bolj obvladujejo naš vsakdan. Tu je za to, da v nas prebudi optimizem pomladi in nas opomni, da pot do sreče in zadovoljstva le ni tako vijugasta, kot se je morda zdelo, ko se je toplo sonce še sramežljivo skrivalo za oblaki.

6. 4. 2012

Iz aprilske številke pomlad kar buhti – članki so napisani z vso pozornostjo, barve in fotografije izbrane tako, da si ob pogledu nanje odpočijejo oči. Sporočajo nam, da se razkošje življenja skriva v njegovi preprostosti, v majhnih vsakdanjih srečah, ki jih, kljub težavam, ki nas morda pestijo, le ni tako težko poiskati.

Spet nam podarja trenutke, ko lahko sproščeno vdihnemo, in nas spomni na to, da so prijetne malenkosti, ki nam jih prinaša življenje, tisto, kar zares šteje. Malenkosti, kot je na primer toplina prvega pomladnega dne, v kateri se že skriva vonj po vročem, brezskrbnem poletju. Sensa nam sporoča, da vedno pride pomlad. Vzemite si čas zanjo.

Iz uvodnika urednice Tine Deu

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri