Za vse čute Promocijsko sporočilo

Pametne naprave za bolj sproščen in prijeten vsakdan

25. 10. 2022
Deli
Pametne naprave za bolj sproščen in prijeten vsakdan (foto: Promocijsko gradivo)
Promocijsko gradivo

Globoko smo že zakorakali v novo šolsko in študijsko leto. Tudi število delovnih obveznosti zaposlenih v večini podjetji že vse od začetka septembra ponovno narašča. Pomembno je, da se znamo vsem nalogam, projektom in aktivnostim navkljub za trenutek ustaviti in se sprostiti. Poleg tega pa ustvariti dobre vsakodnevne navade, ki bodo ohranile naše zdravje in dobro počutje. 

Galaxy Watch5 pametna ura in Galaxy Buds2 Pro brezžične slušalke se bodo izkazale za nepogrešljive naprave, ne samo v našem poslovnem, ampak tudi v prostem času.

Galaxy Watch5 bo spremljala vaše zdravje in dobro počutje ter vas opominjala na morebitno pomanjkanje kakovostnega spanca in počitka. Galaxy Buds2 Pro pa bodo poskrbele, da se boste lažje odmaknili od hrupnega okolja in si privoščili potreben glasbeni oddih.  

Slušalke, ki vaš seznam predvajanja postavijo v ospredje 

Glasba že od antičnih časov velja za enega najboljših načinov sprostitve. Včasih je bila omejena samo na posamezne kraje, danes pa nam je s pomočjo pametnih naprav Samsung dostopna na vsakem koraku. Poslušanje glasbe ima za poslušalce številne prednosti. Dokazano pomaga pri obvladovanju stresa, negativnih misli ter zdravi tesnobnost in depresijo. Glasba nas motivira, da se hitreje in učinkoviteje razgibamo, sprostimo in lažje zaspimo. Z Galaxy Buds2 Pro boste lahko v glasbi uživali tudi ob sprehodu v naravo, na hrupnem letališču ali med odmorom za malico, brez da bi pri tem motili ostale prisotne. 

Galaxy Buds2 pro so majhne, brezžične in ergonomsko oblikovane slušalke. To pomeni, da jih boste lahko brez večjih težav vedno vzeli s seboj. Obenem se vam ne bo potrebno bati, da bi jih izgubili. Ker so 15 % manjše od prejšnjega modela se bodo bolje prilegale vašemu ušesu, kar bo preprečilo padanje iz ušesa. Če se vam bo že zgodilo, da jih boste založili, pa jih lahko s pomočjo SmartThing Find s funkcijo zaznavanja lokacije hitro ponovno izsledite. 

Pa lahko povežete Samsung Galaxy Buds2 Pro s telefonom?

Seveda in to povsem enostavno. Slika slušalk se samodejno prikaže na napravah Samsung Galaxy, tapnite in voilà! Povezano. Samodejno preklapljanje na Samsung Galaxy Buds2 Pro brezžičnih slušalkah zazna mobilno aktivnost in nemoteno preusmeri povezavo na vaš Samsung Galaxy telefon, tablični računalnik ali uro. Preklop za prevzem telefonskega klica deluje tudi, kadar ste povezani s Samsung televizorjem. Ko so Galaxy Buds2 Pro brezžične slušalke povezane s Samsung televizorjem prek Bluetooth povezave, vam slušalk ni treba vzeti ven, če želite prevzeti telefonski klic. Na vhodne klice lahko odgovorite z enostavnim dvakratnim dotikom na Galaxy Buds2 Pro brezžične slušalke. Na en mobilni telefon lahko povežete več kot ene slušalke hkrati, kar omogoča, da lahko v najljubših skladbah uživate skupaj s partnerjem ali prijatelji. 

Galaxy Buds2 Pro zagotavljajo čist in bogat zvok ter popolnoma poglobljeno izkušnjo poslušanja. Zahvaljujoč 24-bitni obdelavi te slušalke zagotavljajo 265-krat bogatejše podatke. To pomeni, da boste lahko razločno slišali še tako tihe in subtilne tone. S funkcijo inteligentnega zvoka 360˙ omogočajo pristno izkušnjo in kinematografski zvok. Ob spremljanju športnega prenosa ali koncerta se boste tako zlahka potopili v dogajanje in povezali z množico obiskovalcev na prizorišču. Tudi vaše najljubše serije bodo s temi brezžičnimi slušalkami zaživele kot nikoli doslej.

Spremljajte svoje počutje s pametno uro serije Galaxy Watch5 

Z razvojem pametnih ur Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro se je Samsung osredotočil na boljše razumevanje zdravstvenih potreb uporabnikov. Vsebujejo izboljšan senzor BioActive, ki s pomočjo enega samega čipa upravlja s tremi senzorji in tako meri optični srčni utrip, električni signal srca in analizo bioelektrične impedance. Poleg tega popestri vse fizične aktivnosti, pomaga vzdrževati kakovosten ritem spanja preko funkcije Sleep Scores in zagotavlja daljši čas uporabe naprave zaradi povečane baterije pri obeh modelih.  

Pametna ura, s katero pomagate spreminjati svet na bolje

Septembra 2015 so svetovni voditelji na generalni skupščini Združenih narodov sklenili, da bodo do leta 2030 korenito spremenili svet. Zastavljeni cilji trajnostnega razvoja, t.i. globalni cilji, vključujejo načrt za odpravo lakote, boj proti neenakosti in skrb za čist planet. Med podjetji, ki so se odločila zasledovati in podpreti omenjene cilje, je tudi družba Samsung Electonics.  

Z aplikacijo Samsung Global Goals podjetje uporabnikom omogoča, da prispevajo k ustvarjanju boljše prihodnosti. Z vsakim oglasom, ki si ga uporabnik ogleda v aplikaciji, si prisluži sredstva, ki jih lahko nato nameni za cilj po izbiri. Pred kratkim sta bili uporabnikom predstavljeni tudi številčnici ur, ki se povezujeta z aplikacijo. Uporabnikom se na njih izpisujejo citati vezani na globalne cilje in jih ozaveščajo o kar 17 globalnih ciljih ter njihovemu vplivu na življenje skupnosti po vsem svetu.  Družba je pred kratkim predstavila tudi prvi pašček za uro, ki sledi t.i. globalnim ciljem. Samsung se je odločil 5 % zneska od vsakega kupljenega paščka podariti Programu Združenih narodov za razvoj (UNDP) ter še na ta način pospešiti globalna prizadevanja na področju razvoja trajnostnih politik in gradnje odpornih institucij v več kot 170 državah sveta.