100 % naravno BIO sokovi Fructal Natura

Proces staranja je tesno povezan s kopičenjem škodljivih snovi v telesu. Konvencionalno pridelani hrani se je dobro čim bolj izogniti, saj je marsikdaj polna kemičnih dodatkov, ki pospešujejo proces staranja.

30. 5. 2013 | Promocijsko sporočilo

Pri pridelavi in predelavi ekoloških živil ne uporabljajo kemičnih dodatkov. Taka živila so lahko vir vitalnosti, saj so polna antioksidantov in hranilnih snovi, ki ohranjajo zdravje in dobro počutje. Posledica tega je tudi večja življenjska moč in celo bolj mladosten videz.

Vsi Fructalovi izdelki so pripravljeni po najvišjih standardih kakovosti. Posebno mesto med izdelki imata nova sokova Fructal Natura BIO, saj sta pripravljena iz izbranih surovin, ki so pridelane po kontroliranih standardih ekološke pridelave.

Kontrolirana predelava

Sokovi nosijo ekološki certifikat, ki ga izdaja neodvisna akreditirana nadzorna organizacija, s katero potrjuje skladnost pridelave, predelave, pakiranja, skladiščenja in transporta ekoloških pridelkov in živil.

Narava, ujeta v steklenici naravnega soka!

Sadno-zelenjavnim sokovom Fructal Natura iz slive, korenja, grozdja-brusnice in rdeče pese sta se pridružila še 100 % BIO sokova iz jabolk in borovnic. Sokova vsebujeta samo naravno prisotne sladkorje, sadni delež pa je 100 odstotni. Sokova iz izbranih sadežev ugodno vplivata na splošno počutje.

V sodelovanju z naravo.

Fructal