3 namigi za malo drugačno obdarovanje: kaj če bi letos svojim najljubšim ženskam podarili lepo kožo?

Ko razmišljamo o darilih za najdražje, premalokrat upoštevamo dejstvo, da so najboljša tista, ki delujejo na dolgi rok. Namesto da podarite slastne čokoladice, se letos morda odločite za izdelke za nego kože – s tem boste podarili zadovoljstvo, ki ne traja le pet minut, temveč precej dlje. Le katera ženska si ne želi zdrave in sijoče kože?

3 namigi za malo drugačno obdarovanje: kaj če bi letos svojim najljubšim ženskam podarili lepo kožo? (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
22. 11. 2022 | Promocijsko sporočilo

Najprej pa še en namig! Ne čakajte na črni petek, ki pride šele 25. novembra, darila izberite že zdaj po ugodnih cenah. Preverite ponudbo na Black Friday.

1 Podarite sijaj na obrazu

Želimo si zdrave, sijoče in mladostne kože, za tako preobrazbo pa je najprimernejša znanstveno napredna in klinično preverjena kozmetika. Kozmetiko NeoStrata priporočajo strokovnjaki po vsem svetu, njena ustanovitelja pa sta mednarodno priznana strokovnjaka s področja dermatologije. Pod njunimi rokami je nastal piling NeoStrata, prvi izdelek te vrste, ki uporablja učinke glikolne kisline. Po odkritju moči alfahidroksi kislin pa je nastala AHA-krema NeoStrata, prava prelomnica proti staranju kože.

Izdelki NeoStrata se ne borijo samo proti staranju kože, ampak jo vidno gladijo, obnavljajo in čistijo ter tako očitno izboljšujejo kakovost kože. Podarite ženski, ki jo imate radi, torej kozmetiko, s katero bo njena koža na dolgi rok zdrava in čudovita.

 

2 Najlepše darilo? Čudovita koža!

Najboljša kozmetika ne vsebuje dermatološko spornih sestavin, kot so parabeni, ftalati ali formaldehidi, izdelki so sestavljeni samo iz čistih aktivnih sestavin. Take izdelke dobite pri znamki Bioderma, ki se ponaša s poznavanjem kože in njenih bioloških mehanizmov.

Micelarna voda Bioderma Sensibio je sploh prva čistilna voda v zgodovini in se še danes uvršča med najbolj priljubljene. Ženska, ki jo boste obdarili z izdelkom ali izdelki Bioderma, se bo lahko dobro počutila v svoji koži, saj ji bodo ti pomagali vzpostaviti pravo ravnovesje v njej. Pred nakupom se le pozanimajte, ali res dobro poznate potrebe njene kože.

3 Naj bo vaše darilo najboljša rešitev za kožo

Kozmetika Eucerin se lahko pohvali z več kot 100-letno tradicijo in v tem času se je naučila, da kar najbolje razume delovanje kože. Legendarni obnovitveni balzam Eucerin Aquaphor je bil prvič predstavljen že leta 1925, njegov uspeh pa še kar raste. Ta blagovna znamka ima jasen cilj – vedno najti najboljšo rešitev za zdravo in lepo kožo. Podarite ženski, ki vam je dragocena, dragoceno darilo – lepo kožo.