Zdrave odločitve Promocijsko sporočilo

5 razlogov, zakaj morate takoj zamenjati svojo zobno ščetko

19. 12. 2017
Deli
5 razlogov, zakaj morate takoj zamenjati svojo zobno ščetko (foto: Shutterstock)
Shutterstock

Imate običajno zobno ščetko in z njo drgnete svoje zobe nekaj minut dvakrat dnevno, kot vam je naročil zobozdravnik? Vsekakor je to bolje, kot če ne bi ščetkali, vseeno pa naj vam povemo, da to ni najboljša rešitev za temeljito ustno higieno. Obstaja velika verjetnost, da svoje zobe s ščetko preveč drgnete, s čimer lahko poškodujete dlesni in sklenino svojih zob. Možno pa je tudi, da nekaterim težavnim mestom v ustih ne namenjate dovolj pozornosti. V nadaljevanju vam zato ponujamo razloge, zakaj morate vašo običajno ščetko čim prej zamenjati.

Zgolj redno drgnjenje zob z običajno zobno ščetko po mnenju zobozdravnikov ni dovolj učinkovito za popolno ustno higieno, zato je čas, da jo zamenjate. Glede na dokazano učinkovitost in prednosti, ki jih ponuja, predlagamo Philipsovo najnovejšo pametno zobno ščetko Sonicare DiamondClean Smart.

Sonicare DiamondClean Smart

Pred vami je 5 razlogov, ki vas bodo prepričali, zakaj je Sonicare DiamondClean Smart veliko učinkovitejša od običajne zobne ščeteke.

  1. Odstrani do 10-krat več zobnih oblog.
  2. Pomaga do 7-krat bolj zdravih dlesni v 2 tednih.
  3. Odstrani do 100 % več madežev v 3 dneh.
  4. Poskrbi za dolgotrajno svež zadah.
  5. V 2-minutnem čiščenju opravi 62.000 potez, za kar bi z običajno ščetko potrebovali ves mesec.

Zakaj je tako učinkovita?

Najnovejšo Philipsovo zobno ščetko odlikuje tehnologija Sonicare, ki jo priporočajo zobozdravniki po vsem svetu. Močne sonične vibracije spenijo zobno pasto v mehurčke, jih potisnejo globoko med zobe in ob dlesni ter tako uspešno odstranjujejo zobne obloge. Kar 62.000 potez ščetke na minuto nežno, a učinkovito očisti vaše zobe.

Sonicare DiamondClean Smart

Najbolj pomembna in hkrati zabavna novost, ki odlikuje zobno ščetko Sonicare DiamondClean Smart je, da se ta preko tehnologije Bluetooth povezuje z aplikacijo Philips Sonicare na vašem pametnem telefonu, ki vam v realnem času prikazuje potek ščetkanja in vam svetuje, kako ga izboljšati. Za to poskrbijo kar trije senzorji:

  1. senzor lokacije, s pomočjo katerega boste v realnem času vedeli, na katerih mestih ste že ščetkali in na katerih ne,
  2. senzor drgnjenja, ki skrbi, da zob ne drgnete kot pri navadni ščetki, saj ta gib ni več potreben,
  3. senzor pritiska, ki vas vodi tako, da ščetke ne pritiskate na zobe in s tem izničite prednosti sonične tehnologije.

Ščetka vas tako prek funkcije TouchUp opomni, če med ščetkanjem zgrešite kakšno mesto, pomaga pa vam tudi pri upoštevanju navodil zobozdravnika. V kolikor vas je opozoril, da morate na določene težavne predele še posebej paziti, jih lahko označite v aplikaciji, ki vas bo vsakodnevno sproti opomnila, da morate tem predelom posvetiti več pozornosti.

Nove pametne ščetke Philips Sonicare DiamondClean Smart so na voljo v sivi, črni in beli barvi. Modelu HX9924/47 v sivi barvi so priloženi štirje različni nastavki, vključno s strgalom za jezik TongueCare+, ki z 240 posebej zasnovanimi mikro ščetinami čisti med izboklinami in vboklinami jezika ter odstranjuje bakterije in ostanke hrane ter praktični elegantni etui, prek katerega ga lahko polnite celo prek priključka USB.

Sonicare DiamondClean Smart

Ponuja 5 načinov čiščenja ustne votline, medtem ko pametni ščetki v beli in črni barvi ponujata 4 nastavitve. Vsem trem modelom je priložen stilski stekleni kozarček za polnjenje baterije, ki hkrati služi kot kozarec za izplakovanje.

Pametna ščetka Philips Sonicare DiamondClean Smart poskrbi, da vedno uporabljate pravo nastavitev. Ko želeni nastavek pritrdite na ščetko, bo ta izbrala optimalen način in intenzivnost, da zagotovi nežno in učinkovito nego vaše ustne votline. Izbirate lahko med 3 nastavitvami intenzivnosti, s čimer je pri vseh treh modelih ščetk poskrbljeno tako za višjo stopnjo čiščenja, kot nastavitev za občutljivejše: način Clean je namenjen izjemnemu vsakodnevnemu čiščenju, način White+ za odstranjevanje madežev, Deep Clean+ pa omogoča poživljajoče globoko čiščenje.

Če ne boste zadovoljni, jo lahko vrnete

Ob nakupu katerekoli zobne ščetke Philips Sonicare do vključno 31. 12. 2017 Philips zagotavlja tudi 30-dnevno jamstvo vračila kupnine.

Več informacij o pametni zobni ščetki Philips Sonicare DiamondClean Smart najdete tudi na philips.si/sonicare-miti-resnice.