Biofotonsko prehranjevanje: svetloba = zdravje

Povezanost z duhom je izvor telesnega in duševnega zdravja. Današnja znanost seže do nivoja atomov, ki sestavljajo živ organizem, skrivnost življenja pa je mnogo globlje. Človekovo fizično telo je povezano z dušo in duhom preko bioenergetskega telesa, ki ga sestavljajo biofotoni.

14. 6. 2016

Vodilni znanstvenik na področju biofotonov je nemški fizik dr. Fritz Alfred Popp. Vsak živ organizem v sebi kopiči in oddaja biofotone. Biofotoni so informacijski sistem med posameznimi celicami organizma in tudi medij za prenos informacij med organizmom in njegovo okolico.

Poljski biofizik dr. Slawinski je izmeril, da imajo organizmi umirajočih živali od 10- do 100-krat močnejše biofotonsko sevanje kot organizmi zdravih živali. Ob smrti v organizmu nakopičeni fotoni sevajo iz organizma. Če jemo pretežno hrano, ki nima dovolj fotonov v sebi, s tem oslabimo 'biofotonsko povezavo' med telesom, dušo in duhom.

Posledica je prehitro staranje in izguba vitalnosti. Ekološko pridelane in gensko nespremenjene rastline, njihovi plodovi in semena ohranijo biofotone v sebi, jih ne izsevajo, kot se to zgodi pri umirajočih živalih. Zato je vegetarijanstvo pomemben element zdravega življenja.

Biofotonsko prehranjevanje

S stališča biofizike je svetloba sinonim zdravja, kar lahko zapišemo s formulo: SVETLOBA = ZDRAVJE. Ko imamo v telesu dovolj biofotonov, se ustvari energijski most med telesom in duhom, ki omogoča pravilno delovanje telesa in sprejemanje pravilnih življenjskih odločitev.

Bolezen je velikokrat posledica napačnih odločitev v življenju, ki jih je sprejel naš um, brez da bi se povezali z duhom. Um brez duha je kot svetilka brez olja, kot jadrnica brez krmila.

Biofotonsko prehranjevanje, pri katerem vnašamo v telo velike količine fotonov, ima velik potencial v revitalizaciji organizma, odkrivanju vrelca večne mladosti in zdravljenju različnih bolezni.

Duhovna pot gre vzporedno s pravilnim prehranjevanjem, ki nam daje potrebno energijo za duhovno rast. Energija za duhovno rast je svetloba. Rastline so prva transformacija sončeve svetlobne energije, meso ubitih živali pa je druga transformacija. Hranjenje z mesom človeka približuje živalskemu svetu, hranjenje z rastlinami pa duhovnemu svetu.

Dokler bomo na planetu pobijali živali za hrano, kar je popolnoma nepotrebno, bodo na planetu vojne. O tem bi morali odločiti združeni narodi in sprejeti zakon, ki prepoveduje ubijanje živali za hrano. Z vegetarijansko prehrano bi lahko prehranili sedemkrat več ljudi na hektar, kot jih prehranimo z mesom.

Srečko Šorli

Celoten članek lahko preberete v tiskani reviji Sensa junij/julij

Sensa junij/julij 2016

Program za krepitev zdravja FELIKS

Program FELIKS je celostni program za krepitev zdravja, ki obsega: vegetarijansko prehrano, bogato z biofotoni, naravna oblačila iz konoplje, lanu, bambusa, koprive, revitalizacijo telesa s pravilnim dihanjem, vsakodnevnim gibanjem in globokim spanjem ter sprostitev uma in telesa z meditacijo.

Program FELIKS izvajamo na Feliksovi domačiji v Gorenji Trebuši v okviru dejavnosti Društva za krepitev zavesti in zdravja – Vetrnica.

Program vodita Lucija Zlodej in Srečko Šorli – Amrit v mesecih julij, avgust in september. Za dodatne informacije pokličite na 040-121151 v večernih urah.