Čarobni talenti Alenke Rozman - bioenergija, zdravljenje s kristali in zeliščarstvo

Čarobni talent Alenke Rozman se dotika več področij - bioenergije, zdravljenja s kristali in zeleščarstvo. Alenka Rozman je univ.dipl. biologinja, ki v sebi ohranja pristni stik z naravo. Nadgradila ga je z zrelo intuicijo, jasnovidnostjo in intuitivno komunikacijo na različnih nivojih.

Kristali zdravijo na energetski ravni, zato zdravijo vzrok bolezni. (foto: Profimedia) Profimedia
25. 3. 2014

Alenka je spoznala svet alternativne medicine preko bioenergije in različnih tehnik (ReiKi, radiostezija...). Izhaja iz družine biologov in botanika ji je bila tako rekoč položena v zibko. Pozna vse skrivnosti zdravilnih rastlin. Že od otroštva pa jo kot magnet spremlja ljubezen do kamnov - kristalov, mineralov - s katerimi vzpostavlja intuitivno komunikacijo. Alenka je sijajna oseba, ki je dopolnila ekipo Zdravilnega centra Medin.

Bioenergija

Življenjsko kozmično energijo, ki kroži okoli nas in v našem organizmu imenujemo tudi bioenergija. Vsako živo bitje ima svoj potencial bioenergije. Če se ravnovesje energije v telesu, umu ali duhu poruši je potrebno ponovno vzpostaviti red. Alenka Rozman je mojstrica Reikija in s polaganjem rok ter kanaliziranjem pomaga ob pomanjkanju energije in splošnem slabem počutju. ReiKi uporablja tudi kot dopolnilno terapijo pri zdravljenju različnih bolezni.

Z Reikijem vzpostavlja naravno obrambo organizma, izboljša psihofizično stanje, razstruplja telo in sprošča energetske blokade.

Pomoč s kristali

Skoraj vsak med nami se spominja, kako so nas kot otroke neizmerno privlačili kamni različnih barv in oblik. Le redki pa si to privlačnost priznajo v odrasli dobi. Alenka se je naučila s kamni vzpostaviti intuitivno komunikacijo. Kajti vsak kamen ima svojo sestavo, zgodovino, zgodbo in namen. Z intuitivno komunikacijo poišče kamen, ki je najboljši - najbolj primeren za osebo, ki jo je za kamen ali kristal prosila.

Pomoč s kristali priporoča pri različnih neželenih čustvenih stanjih (pomanjkanje samozavesti depresija...), za zaščito pred manipulacijo in izkoriščanjem (v službi ali drugje), za splošno dvigovanje razpoloženja ter pri premagovanju različnih življenjskih izzivov. Kristali imajo moč, da vas ozdravijo in spremenijo vaše življenje na boljše.

Z uporabo kristalov se vam bo izboljšala intuicija. Bistvo je preobrazba – saj kristali usmerijo energijo v proces pomoči in omogočijo, da lažje prebudimo in odpremo energetske potenciale. Kristali pomagajo sprožiti spremembe, ki jih potrebujemo.

Zdravilne rastline – zeliščarstvo

Zdravljenje z zelišči temelji na starih ustnih izročilih in izkušnjah. Zeliščarstvo so vedno tesno povezovali z nadnaravnim, magičnim in skrivnostnim. Številne zdravilne rastline in začimbe že tisočletja potujejo po trgovskih poteh sveta. Alenka je s študijem biologije in delom v Botaničnem vrtu Univerze v Ljubljani pridobila potrebno strokovno znanje, ki ga je nadgradila z bogatimi praktičnimi izkušnjami iz priprave zdravilnih napitkov.

Čajne mešanice zlasti priporoča pri akutnih in kroničnih vnetjih, za čiščenje telesa in za lajšanje težav s prebavili. Uporablja jih za raznovrstne namene. Čajne mešanice vedno pripravi posebej - za določeno osebo, pri tem pa se zanaša na izkušnje, intuicijo in breztelesne pomočnike. (Zdravilni center Medin bo skozi leto organiziral vrsto delavnic na temo zeliščarstva, kjer boste lahko odkrivali bogato vsebino različnih rastlin.)

Čiščenje prostorov

Vse kar človek dnevno izkusi, kar misli in doživlja se shranjuje, tudi v prostor dogajanja. V primeru izkušnje z vlomom, smrtjo, prepirom ali negativno energijo - v prostoru še dolgo ostane nekakšen čuden občutek. Takšne "čudne občutke" različnih izvorov Alenka Rozman odstranjuje z najrazličnejšimi metodami. Predvsem uporablja bioenergijo in druge energijske tehnike. Z jasnovidnostjo vidi, kar je odveč. Kadar je potrebno, uporablja tudi kadilo, kristale in druge pripomočke. Poleg tega svetuje, s katerimi preprostimi dodatki bo prostor bolj zaživel in bolje služil svojemu namenu. Energija prostora nas mora spodbujati, ne pa izčrpavati. Čiščenje prostor osvobodi in zagotovi užitek bivanja.

Prvi obisk pri Alenki se začne s temeljitim pogovorom, ki vključuje tudi terapijo z bioenergijo. Glede na situacijo, želje in informacije, ki jih prejme od vas, se Alenka s pomočjo intuicije nato skupaj z vami odloči, kako bi nadaljevali s terapijami.

Dosedanji rezultati so navdušujoči.

Več o Alenki: http://www.zcmedin.si/

Obiščete nas lahko tudi na Facebooku Zdravilni center Medin

Informacije in prijave: T: (01) 513 11 46 ali M: 051 377 388

E: info@zcmedin.si