Če želite srečo in uspeh, se ne smete bati sprememb (in večnega učenja)

Če želite biti izpopolnjeni in zadovoljni, morate imeti občutek, da je vse, kar v življenju počnete, prav. Kadar na določenem področju tega občutka ni, je treba čim prej nekaj spremeniti. Le tako lahko sreča in uspeh prideta do vas.

Če želite srečo in uspeh, se ne smete bati sprememb (in večnega učenja) (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
16. 9. 2020 | Promocijsko sporočilo

Nikar se ne 'zataknite' na točki v življenju, ki vas ne osrečuje, pa naj to zadeva partnerski odnos, prijateljstvo, kariero ... Če je življenje kratko, kot radi rečemo, ga nimate časa zapravljati za stvari in ljudi, ki vas onesrečujejo. Vzljubite pozitivne spremembe in nanje ne čakajte, temveč jih prikličite sami.

Osrečujoče zasebno življenje

Partner, prijatelji, starši, sodelavci, sosedi ... odnosi so lahko zapleteni in naporni, če niste človek z integriteto – če ne govorite tega, kar mislite, in ne delate tega, kar govorite. Če niste pristni in iskreni – predvsem do samega sebe. Če se pretvarjate in ne poveste resnice samo zato, da bi pridobili čim več 'všečkov' od čim več ljudi. Prepoznate tak odnos v svojem življenju?

Vsi odgovori so v vas, naučite si prisluhniti. Vključite intuicijo, ko gre za odnose – če se ob človeku ne počutite dobro ali se počutite celo slabo, potem to ni oseba, s katero bi preživljali čas (samo zato, ker si ne upate reči ne oziroma pokazati pravi obraz). Tak odnos boste morali slej ko prej pustiti za sabo. Če gre za sodelavca ali soseda, ki mu ne morete kar 'uiti', poskusite odnos obdržati nad gladino tako, da ste vljudni, vendar se z njim ne spuščate v globlje pogovore – ne daste mu lažnega občutka, da vas zanima.

Izpolnjujoča kariera

Greste skoraj vsak dan s cmokom v službo? Ne čutite volje, motivacije za delo, temveč samo čakate, da delovni dan mine? Se vam zdi, da ste se izpeli? Da boste spet občutili zagon in zadovoljstvo, nujno potrebujete spremembo, napredek, korak naprej. Razmislite o tem, da bi se dodatno ali na novo izobrazili, preden začnete iskati novo delovno mesto.

Novo uporabno znanje lahko pridobite na B2 Visoki šoli za poslovne vede. Gre za inovativno učno okolje, ki vam ponuja celovito izobraževanje, prilagojeno odraslim, zaposlenim osebam, ter zagotavlja odlične učne rezultate. Eden od programov je na primer Tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi, ki vam prinaša perspektivna in kreativna znanja in veščine ter s tem možnosti za delo.

Ta študijski program je nastal v sodelovanju s strokovnjaki agencij, kot so Pristop, Formitas in Mediana, tako da se lahko učite od izkušenih in med drugim postanete strokovnjak za poslovno komuniciranje, svetovalec za blagovne znamke, kreativni vodja, PR-menedžer, medijski planer, oblikovalec dogodkov ... 

B2 Visoka šola za poslovne vede pa ponuja še druge za vas morda zanimive programe, to sta novi program Management in Poslovna informatika. Več o njih ter možnostih vpisa preberite TU.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri