Čiščenje telesa in duha Promocijsko sporočilo

Novoletna zaobljuba sprejeta, a kako jo uresničiti?

23. 1. 2017
Deli

Ste letos sprejeli kakšno novoletno zaobljubo ali ste nad njimi obupali, ker jih tako nikoli ne uresničite? V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj nasvetov za lažjo izpolnitev zadanih ciljev.

Ste letos sprejeli kakšno novoletno zaobljubo ali ste nad njimi obupali, ker jih tako nikoli ne uresničite? V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj nasvetov za lažjo izpolnitev zadanih ciljev.

  • OPREDELITEV: Prvi korak do lažje izpolnitve zaobljube je že njena opredelitev. Ko sami sebi določate, kaj boste v novem letu dosegli, spremenili ali izboljšali, izberite konkreten cilj in ne nekaj splošnega. Npr.: ne več bom telovadila, ampak vsak dan bom telovadila 20 minut, ne ne bom sprejemala nalog, ki jim nisem kos, ampak za dodeljene naloge, ki jim nisem kos, bom jasno povedala, kakšno pomoč oz. koliko časa potrebujem, da jih lahko opravim...
  • UMESTITEV V VSAKDAN: Po opredelitvi zaobljube jo umestite v svoj vsakdan. Npr.: telovadila bom zjutraj, zvečer, ko so otroci na svojih aktivnostih, ...odgovor na dodeljeno nalogo bom dala po kratkem premisleku.
  • DELITE S SVOJIMI BLIŽNJIMI: Svojo zaobljubo delite s svojimi bližnjimi ali sodelavci, da bodo razumeli vaša dejanja, jo tudi oni umestili v skupno preživljanje časa in vam bili lahko v oporo pri uresničevanju.
  • PRETVORITO V SLIKO: Zaobljubo pretvorite v sliko in si jo obesite na mesto, kjer jo boste vsak dan pogledali.
  • DNEVNIK ZAOBLJUB: Začnite pisati dnevnik uresničevanja svojih zaobljub. Za kratek zapis, kaj ste čez dan naredili za svojo zaobljubo, bo dovolj 5 minut pred spanjem.

Sodelujte v nagradni igri

Bi želeli skupaj z Medexom izpolniti svojo zaobljubo čiščenja telesa? Napišite, zakaj bi novo leto začeli z odločitvijo za razbremenitev svojega telesa, koga bi izbrali za podporo pri uresničevanju cilja in če bo sreča na vaši strani, bo žreb prav vam naklonil 2 paketa kapsul Detox, ki jih boste lahko delili s partnerjem, prijateljico ali prijateljem.

Vaša sporočila lahko oddate na spletni strani www.medex.si do 31. januarja 2017

Naj bo vaša letošnja prva zaobljuba čiščenje telesa

Ker v telesnem razstrupljevalnem sistemu igrajo ključne vloge notranji organi jetra, ledvice in prebavni trakt, se je čiščenja najbolje lotiti od znotraj. Pri tem si lahko pomagate s prehranskimi dopolnili na osnovi naravnih rastlinskih izvlečkov. Rastline, ki prispevajo k delovanju čistilnega sistema v telesu, so breza, rman in pegasti badelj. Prehransko dopolnilo Detox iz Medexa vsebuje prav to kombinacijo rastlin, ki vsaka s svojim delovanjem prispeva k 30-dnevnemu popolnemu čiščenje telesa:

Rman pomaga pri normalni funkciji prebavnega trakta, breza vpliva na normalno izločevalno funkcijo ledvic, pegasti badelj pa prispeva k razstrupljevalni funkciji jeter.

Zaobljuba v praksi

  1. Opredelitev: Vsak dan, 30 dni zapored, bom z 2 dl vode pila kapsule Detox; prvih deset dni 1 kapsulo dnevno, drugih deset dve in zadnjih deset dni vsak dan tri kapsule skupaj. Na ta način bom svoje telo postopoma, brez neprijetnih stranskih učinkov, očistila nepotrebnih snovi, ki so se nabrale v meni.
  2. Umestitev v vsakdan: Kapsule Detox bom jemala pred zajtrkom, ko je moj dan še kolikor toliko umirjen.
  3. Dobro počutje ob vstopu v novo leto privoščim tudi sodelavkam, zato bom z njimi delila svojo odločitev in jih povabila, da se mi pridružijo.
  4. Svoje otroke ali sodelavce bom prosila, naj me narišejo v moji najboljši podobi – z ravno pravšnjo težo, nasmejano in polno energije.
  5. Dnevnik: Na nočno omarico si bom pripravila beležnico, v katero bom zapisovala svoja opažanja ob uresničevanju svoje letošnje prve zaobljube.