Februarja razstrupite telo in duha na morju (prava naložba v zdravje)

Zdrava mediteranska hrana, sončni žarki, ki kljub nižjim temperaturam pogumno kukajo izza oblakov, dolgi sprehodi ob morju. Zima na morju je prijetna, v hotelih LifeClass Portorož pa znajo poskrbeti za razvajanje po dnevu, preživetem na prostem.

Februarja razstrupite telo in duha na morju (prava naložba v zdravje) (foto: Lifeclass) Lifeclass
9. 2. 2022 | Promocijsko sporočilo

V njihovem Sauna Parku boste na tisoč kvadratnih metrih našli kar sedem različnih vrst savn, ledeno jamo, Kneipp potočke, tepidarij in džakuzi. Tu pa boste našli tudi posebnost – solno savno, ki je bogata z nerafinirano soljo iz Sečoveljskih solin. Pred savnanjem se natrite z njo po telesu in koža bo mehka in voljna. 

Vse do 17. februarja lahko izkoristite njihovo ugodnost SAVNA 1=2, ki vam omogoča, da od ponedeljka do četrtka ob nakupu 3-urne vstopnice, drugo, za svojega partnerja ali prijateljico, dobite brezplačno.

Po savnanju pa se prileže tudi masaža ali nega telesa. V Termah Portorož lahko izbirate med pestro paleto masaž s petimi naravnimi elementi, ki temeljijo na stoletja dolgi thalasso tradiciji, ali sproščujočih ajurvedskih masaž s toplim oljem. V vsakem primeru je sprostitev zagotovljena.

Thalasso obloga telesa pomaga pri odvajanju strupov, odvečne vode, lepša videz kože in lajša bolečine.

Plavalnim podvigom so namenjeni bazeni Term Portorož, ki se ponašajo z 42.000 starim termalnim pramorjem.

Po razvajanju ne pozabite obiskati Café Centrala in se okrepčati s torticami lastne izdelave, zdravimi solatami in toplimi napitki.

Če si zaželite lokalno obarvano večerjo, se odpravite v Istrian bistro & Tapas bar. Tu vam bodo postregli z lokalnimi prigrizki, ''istrskimi tapasi'', slastnimi rižotami in jedmi z žara, na vašem krožniku pa se bodo znašle tudi ribje specialitete, bogate z zdravimi, nenasičenimi kislinami ter beljakovinami.  

Zdrava in okusna kulinarika je rdeča nit storitev resorta LifeClass Hotels & Spa.

Včasih je tako malo potrebno za sprostitev, kaj pravite?

Za več informacij pobrskajte na www.lifeclass.net ali pokličite na telefonsko številko 05 692 90 01.