Fontana mladosti v steklenički

Koža bistveno vpliva na naš videz, saj je ob pravilni negi znak mladosti in privlačnosti.

Fontana mladosti v steklenički (foto: Shoppster) Shoppster
26. 10. 2022 | Promocijsko sporočilo

Tudi če se vse leto celostno in korektno trudimo skrbeti za svojo vitalnost, pa se nam zaradi počitnic in druženj s prijatelji med poletjem rutina kaj hitro poruši. Poleg tega morska sol in UV-žarki niso nič kaj naklonjeni naši koži in lasem, česar se zavedajo tudi pri Shoppsterju, zato so v stalno ponudbo dodali novi Eterna kolagen. Prav je namreč, da v jesenskih mesecih premišljeno izberemo izdelke, s katerimi bomo koži vrnile mladostni sijaj, nahranile lase in okrepile moč naših nohtov. 

Vse imamo prijateljico, ki ima čudovite, dolge in zdrave svilnate lase ter močne nohte, njena koža pa je ves čas napeta in sijoča. Se sprašujete, kako ji uspe? Nekaj zaslug ima zagotovo genetika, vendar pa je pri večini razlog skrbno raziskan trg ponudbe izdelkov, s pomočjo katerih ohranjajo vitalni videz. Tudi me smo raziskale poplavo ponudbe in našle edinstven izdelek, ki blagodejno deluje na celotno telo in je »must have« pri vzpostavljanju nove jesenske rutine.

Ključni korak za mladosten videz

Sedaj že zelo dobro vemo, da se človek opazno stara tudi zaradi pomanjkanja kolagena v telesu. Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu, ki jo po 25. letu starosti telo preneha proizvajati samostojno. Posledično do 50. leta starosti v telesu izgubimo kar do 50 % kolagena.

Prav zato je »danes uporaba kolagena kot prehranskega dopolnila dokazno učinkovita iz več razlogov. Raziskave so pokazale da je redna uporaba kolagena očitno izboljšala elastičnost in hidriranost kože,« poudarja dr. Slaven Bajić. To pomeni, da redno uživanje kolagena izboljšuje videz kože celega telesa – tudi tako, da zmanjša vidnost strij in celulita!

Najučinkovitejša formula kolagena

Shoppster v stalno ponudbo dodaja novi Eterna kolagen, ki je po oceni dr. Bajića »dejansko najučinkovitejša formula kolagena, saj gre za najboljšo kombinacijo ribjega kolagena in vitalnih sestavin za nego las«. Poleg tega pa je novi tekoči kolagen brez glutena, sladkorja in GSO.

Vsebuje kolagen tipa 1, ki ga je med vsemi vrstami kolagena v našem telesu največ, poleg tega pa je obogaten še z dodatki:

- cinka, ki preprečuje izpadanje las ter deluje proti staranju kože in mišic,

- vitamina C, ki preprečuje izpadanje, cepljenje in redčenje las,

- biotina, ki v kombinaciji s kreatinom pospešuje rast in krepitev las, kože in nohtov.

Ni več dvoma – to je novi najboljši prijatelj vsake ženske!

Redno uživanje vitaminov in mineralov prispeva k temu, da ohranjanje lepote podpremo tudi od znotraj, medtem ko na zunanje dejavnike, kot je vlažno vreme, ne moremo vplivati. Izziv pa nam pogosto predstavlja redno uživanje teh hranil, saj nam natrpan dnevni urnik pobere toliko energije, da nam za konsistentno nego telesa kaj hitro zmanjka časa.

Tudi zato je novi Eterna kolagen odlična rešitev za vse, ki živimo v neprestanem pogonu. 25-mililitrski odmerek kolagena ob rednem uživanju telesu zadostuje, spijemo pa ga lahko kar ob jutranji kavi ali čaju.

Blagodejen učinek bo opazen že po prvih nekaj tednih. Prav zato naj novi izdelek postane ključni element pri vsakodnevni negi kože ter krepitvi las in nohtov.