Glasujte za najboljši blog zapis in si prislužite nagrado!

Skaza je svoj revolucionaren kuhinjski kompostnik naslednje generacije Bokashi Organko 2 podarila v test blogerkam, ki so o njem pisale na svojih blogih in hkrati tekmovale, katera bo o tem 'kuhinjskem čudežu' naredila boljši kreativni zapis. Vi lahko zdaj glasujete, kateri je najboljši, in si prislužite paket izdelkov Skaza!

27. 11. 2018 | Promocijsko sporočilo

Podjetje Skaza je blogerke povabilo, da Organka preizkusijo in o njem naredijo kreativni zapis za svoje sledilce. Sodelovalo je 5 blogerk, katerih kreativne zapise si lahko preberete in ogledate na spodnjih povezavah, ki jih delimo z vami.

NAGRADA ZA GLASOVANJE

Preberite bloge ter ocenite in glasujte, kateri kreativni zapis je najboljši! Med vsemi, ki boste sodelovali oz. glasovali, bomo izžrebali 2 srečneža ali srečnici, ki bosta dobila Bokashi Organka.

Kuhinjski kompostnik naslednje generacije Bokashi Organko 2 omogoča odgovorno ravnanje z lastnimi odpadki in rešuje vrsto neprijetnosti, ki se sicer pojavljajo ob zbiranju bioloških odpadkov v gospodinjstvu. S pomočjo naravnega posipa s koristnimi mikroorganizmi odpadki v tem kompostniku namreč ne gnijejo, temveč fermentirajo. Urbani vrtičkarji lahko z Bokashi Organkom 2 ustvarjajo prvovrsten kompost kjerkoli, s fermentacijsko tekočino pa si zagotovijo odlično gnojilo za svoje rastline in hkrati biološko čistilo za odtoke. Stilsko dovršen Bokashi Organko 2 uporabljamo na najbolj priročnem mestu – kar na kuhinjskem pultu!

Zmagovalka, ki si bo med drugim prislužila vikend paket v Bohinj ECO Hotelu, bo znana 7. decembra, razglasitev pa bo 11. decembra v prostorih podjetja Skaza na Verovškovi 55. 

Glasovanje je končano.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri