Gorenje podarja zeleni zabojček

Izkoristite akcijsko ponudbo hladilnikov Gorenje in darilo ob nakupu – EKO zabojček slovenskih pridelkov-

10. 7. 2014 | Promocijsko sporočilo

Vse več nas živi v mestih in vse manj zelenjave, ki smo jo pravkar utrgali, lahko postrežemo sebi in svoji družini. Otroci namesto sočnih jabolk raje grizljajo piškote, sami pa tudi nismo več navdušeni nad paradižnikom brez okusa ... Vse dokler ne poskusimo ekološke hrane, ki je še nedavno črpala hranljive snovi iz rodovitne zemlje in se nastavljala tako sončnim žarkom kot blagodejnemu dežju.

Prav takšno hrano vam pri Zelenem zabojčku kar dvakrat tedensko dostavljajo na dom po vsej Sloveniji. Včeraj se je še napajala s popoldansko ploho, danes pa vas vsa sveža čaka pred vašimi vrati. In če se vam mudi v službo ter jo boste lahko sekljali šele zvečer ali celo prihodnji dan, ne skrbite, da bi ostala brez okusa, sveže čvrstosti in hranljivih snovi, saj bodo za to poskrbeli najnovejši Gorenjevi kombinirani hladilno-zamrzovalnih aparati ION generation.

Senzorska tehnologija AdaptTechCooling, ki delovanje hladilnika prilagodi uporabnikovim potrebam, v kombinaciji z napredno ionsko tehnologijo IonAir s pospešenim kroženjem zraka namreč omogoča, da hrana v hladilniku ostane sveža dlje časa.

Vaša sadje in zelenjava bosta v takšnem hladilniku ostala sočna in hrustljava neprimerljivo dlje kot v navadnem hladilniku, vam pa se ne bo treba obremenjevati z vsakdanjim lovom po tržnicah in trgovinah za najboljšo ponudbo svežega sadja in zelenjave, še posebno, če se boste odločili za dobavo zelenih zabojčkov in izbiro prepustili poznavalcem eko dobrot iz podjetja Čarna, ki vam bodo sveže pridelke dostavili tudi do dvakrat tedensko.

Posebna akcija

Da bo odločitev za sveže in ekološko lažja, so za prihajajoče vroče dni v Gorenju pripravili posebno akcijo. Ob nakupu visokokakovostnih hladilnikov z inovativno tehnologijo, uporabniku prijaznimi rešitvami in visoki energijski učinkovitosti (do A+++) posebej označenega kombiniranega hladilno-zamrzovalnega aparata Gorenje kupec brezplačno prejme EKO zabojček svežega, v Sloveniji ekološko pridelanega sezonskega sadja in zelenjave iz Zelenega zabojčka.

Tako boste delovali ekološko vsaj štirikrat: z nakupom varčnega hladilnika, uporabo ekološko pridelanega sadja in zelenjave, ki bo ostalo sveže dlje časa, obenem pa bo okusno in polno hranil, zato ga ne bo treba zavreči tudi po morebitnem tedenskem shranjevanju, pomagali pa boste tudi ekološkim kmetom, saj v času poletnih dopustov prodajo manj, s takšno akcijo pa si bodo lahko tudi v času največjega obilja na njivah zagotovili uspešno sezono.