Imate občutek, da potrebujete odmik od prenatrpanega vsakdanjika?

V nagradni igri Activia Pur se lahko potegujete za tridnevni umik od prenatrpanega vsakdana v čudovitem ambientu hotela Bohinj Park na pragu Triglavskega narodnega parka in si dovolite uživati na Sensa sprostitvenem vikendu za 2 osebi!

2. 11. 2011 | Promocijsko sporočilo

Activia Pur je nov jogurt podjetja Danone, ki vsebuje le 3 naravne sestavine – jogurt, sadje,  rjavi sladkor - in nič drugega. Za vse, ki imate radi slastne jogurte, je Activia Pur pripravila prav posebno nagradno igro.

Razširite novico o novem jogurtu Activia Pur , tako da odklikate na www.activia.si/activia-pur in stisnete »Všeč mi je« ter stran delite s prijatelji. Nato vklopite svoje kreativne motorčke in v komentarju zaključite enega ali vse 3 stavke, pod katerimi se skrivajo lepe nagrade.

Activia Pur pa je v trgovinah že na voljo v dveh okusih – jagoda ter breskev-marakuja, tako da lahko tudi preizkusite, kako slasten je jogurt, ki vas tokrat nagrajuje.

Activia Pur bo podelila Sensa sprostitveni vikend za 2 osebi, kjer boste lahko nov jogurt tudi poskusili. Podelila bo tudi 3 blenderje, s katerimi lahko zmešate čarobne sadne in zelenjavne smoothie-je, za zdrav začetek dneva ali okusen »time-out« med delom. Za vse, ki pridno migate ali se boste tega kmalu lotili, pa bo Activia podelila iPod Shuffle, da boste lahko migali po ritmu ;)