Integralna joga

Katerikoli stil joge izberete, boste med vadbo razvijali svojo osredotočenost, samoobvladovanje, disciplino, telesno moč in obrambo proti stresu. Integralna joga daje poudarek na pripravi telesa, uma in duševnosti in je primerna za vse, ki bi se radi bližje spoznali z jogo.

Integralna joga (foto: Shutterstock) Shutterstock
11. 10. 2011

Obdobje priprav je nujno za vsakogar, ki se želi posvetiti jogi in procesu, ki prinaša s seboj mnogo telesnih in duševnih sprememb.

Začetni tečaj integralne joge tako vsebuje osnovne asane, ki vplivajo na človekovo energijo in pripomorejo k zavedanju stanja telesa in uma, pranajamo (pravilno dihanje), ki je zdravilna in čisti energetske kanale, deluje sproščujoče in vpliva na osredotočenost, in joga nidro (sistem sproščanja), ob kateri razvijemo sposobnost močne koncentracije uma, spomina in samozavedanja.

Na nadaljevalnem tečaju vadba vsega tega poteka na višji stopnji, poleg tega pa so dodane še tehnike za prečiščevanje telesa in uma ter meditacijo.

Na tečaje integralne joge vas učitelji vabijo v Tara Yoga Center: www.satyanandayoga.tara.si

Iva Jerković, Manca Kraševec, foto: Shutterstock, strokovna pomoč: Urška Božič, učiteljica Iyengar joge

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri