Zdrave odločitve Promocijsko sporočilo

Kako do bolj zdravega življenjskega sloga?

22. 11. 2022
Deli
Kako do bolj zdravega življenjskega sloga? (foto: promocijska fotografija)
promocijska fotografija

Ob zaključku leta običajno naredimo pregled preteklih dosežkov in si zastavimo nove cilje za prihodnost. Čez praznike imamo več časa, da razmislimo o svojih navadah in na podlagi razmisleka v svojo dnevno rutino vnesemo potrebne spremembe. Uvajanje sprememb zna biti naporno in zaradi nenehnega pomanjkanja časa večkrat tudi neuspešno.

Pametna ura Galaxy Watch5 vam bo zagotovila vse potrebne informacije za izboljšanje zdravja in dobrega počutja, sledila vašemu napredku in vas spodbujala k doslednemu izpolnjevanju zastavljenih ciljev.  

Kdaj ste se nazadnje dobro naspali?

To je vprašanje, na katerega je brez širšega nabora informacij težko odgovoriti. Večina bi se lahko spomnila, koliko časa je porabila za spanje v minulem tednu, a bi le stežka ocenila njegovo kakovost. Galaxy Watch5 bo sledila stopnjam vašega spanca (buden, rahel, globok, REM), zaznala vaše smrčanje, vam ponudila boljši vpogled v spalne navade in vas spodbujala k uvajanju potrebnih sprememb. Tako kot redna telesna aktivnost in zdrava prehrana, je tudi kakovosten spanec ključen za dobro počutje.  

Spremljajte vaš srčni utrip!

Srčni utrip je ritmično krčenje in sproščanje srčne mišice. Merjenje srčnega utripa nam omogoča spremljanje zdravja za nas najpomembnejšega organa in splošnega dobrega počutja. Zmogljivi Samsung BioActive senzor GalaxyWatch5 pravzaprav združuje tri senzorje zdravja: senzor za bioelektrično impedančno analizo, električni senzor srca (EKG) in optični senzor srčnega utripa. Na podlagi meritev Galaxy Watch5 boste lahko ugotovili, katera dnevna opravila vam povzročajo največ stresa, in si lažje pravočasno privoščili potreben oddih in sprostitev. 

Poskrbite za boljšo telesno pripravljenost

Redno telovadite, imate osebnega trenerja, a se vam vseeno zdi, da ne napredujete dovolj hitro? Pametna ura bo spremljala prav vse vaše dejavnosti, štela korake, kalorije in serije. Vi pa se boste lahko medtem popolnoma posvetili vašim dejavnostim. Na podlagi zbranih informacij boste tudi lažje izbrali za vas najprimernejši način vadbe. Galaxy Watch5 podpira več kot 90 vadb. Spremljala vas bo tako pri dvoranskih športih kot pri bolj ekstremnih podvigih na prostem. Galaxy Watch5 je vodoodporna in zaščitena s steklom iz vrhunskega safirnega kristala. Ta izjemno vzdržljiva naprava bo brez težav kos vsem izzivom, ki jih prinaša vadba na prostem.  

Vam pogosto zmanjka motivacije?

S pomočjo vaše pametne ure boste lahko brez težav poklicali prijatelja, našli navdih in potrebne nasvete na spletu ter izbrali ustrezno glasbeno spremljavo. Za še bolj izpopolnjeno izkušnjo poslušanja in osredotočenost velja s pametnim telefonom in uro povezati tudi brezžične slušalke Galaxy Buds2 Pro. Te se bodo avtomatsko pojavile na vaših Samsung Galaxy napravah, pripravljene za povezavo z enim dotikom. Samodejno preklapljanje na Samsung Galaxy Buds2 Pro brezžičnih slušalkah zazna mobilno aktivnost in nemoteno preusmeri povezavo na vaš Samsung Galaxy telefon, tablični računalnik ali uro.Zdravje je in ostaja ena naših glavnih prioritet ne glede na starost. S pametnimi napravami podjetja Samsung bo skrb za vaše zdravje postala enostavnejša, uvajanje sprememb pa hitrejše in bolj učinkovito.