Odkrijte, kakšno je vaše finančno zdravje!

Zdrav duh v zdravem telesu. Tako so razmišljali že stari Grki, mi pa bi dodali: in v zdravi denarnici. Zdravja se ne da kupiti, a če ste finančno preskrbljeni, če imate svoje prilive in odlive pod nadzorom in vam ni treba skrbeti, kaj bo jutri, potem finančni stres na vas nima vpliva, kar vsekakor pozitivno vpliva na zdravje.

8. 11. 2018 | Promocijsko sporočilo

Da dosežete to stanje, pa sta pred tem pomembna vsaj dva osnovna koraka!

1. korak: Ozavestite odnos do denarja

Zavedati se morate, da ste sami odgovorni za vsa dejanja, povezana z vašim denarjem, in posledice niso krivda nekoga tretjega. Če je vaše finančno stanje slabo, čeprav zaslužite dovolj, nekaj počnete narobe. Zavesten odnos pomeni, da to spregledate, ozavestite in poskušate spremeniti svoje vzorce razmišljanja in delovanja, povezane s financami. Poleg tega se znebite morebitnih napačnih prepričanj, ki so vam jih na primer vcepili v otroštvu, in oblikujte lastna, ki vam bodo koristila. Poiščite svoje finančno ravnovesje! Taka 'finančna inteligentnost' bo hkrati prava dota, ki jo boste kot zgled dali svojim otrokom.

2. korak: Pridobite svojo realno finančno sliko

Potem ko ste ozavestili svoj odnos do denarja, ugotovite še, kakšno je trenutno 'zdravstveno stanje' vaših financ. Za hitro 'diagnozo' in kar najbolj učinkovito 'zdravljenje' obiščite svojega 'finančnega zdravnika' − brezplačno aplikacijo https://eeezyfinance.si.

Kako deluje?

Tako kot med obiskom osebnega zdravnika boste za pravo diagnozo svojega finančnega zdravja najprej iskreno odgovorili na nekaj vprašanj z različnih finančnih področij, kot so: 

Kakšna bo vaša finančna prihodnost: boste lahko prihranili dovolj za dostojno preživetje in udobno, brezskrbno starost?

Kaj bo z vašo družino, če jutri ostanete brez službe ali se vam zgodi naj nepredvidljivega?

Bodo vaši otroci imeli dostop do brezskrbnega in kakovostnega izobraževanja?

In kaj dobite?

Glede na odgovore, ki jih boste podali, boste dobili oceno finančne varnosti, oceno finančne prihodnosti in oceno obvladovanja denarnega toka, ki vse skupaj sestavljajo popolno oceno vašega finančnega zdravja

Spletna platforma eeezy finance vam bo na zelo poljuden in prijazen način obrazložila pomembne vidike vaših osebnih financ, ki jih boste lahko videli na svojem spletnem profilu, do katerega lahko dostopate kadarkoli, svoje poročilo pa lahko dobite tudi v PDF-obliki. Če aplikacija ugotovi, da je določen del vaših osebnih financ neučinkovito urejen, vam bo ponudila rešitve oziroma predloge, kako finančno zdravje izboljšati.

 

Ugotovili boste, kako vaše odločitve vplivajo na vašo prihodnost, ter dobili tudi nasvete, kako s kredibilnimi ukrepi izboljšati svoje finančno stanje. Tako boste imeli možnost v praksi spremeniti vse, kar vam preprečuje, da bi bili finančno varni, ter zdravo finančno stanje pridobiti in ohraniti na dolgi rok.

S pomočjo te res enostavne in pregledne aplikacije, ki so jo razvili visokousposobljeni neodvisni finančni strokovnjaki, boste tako dobili odgovore, za kakršne bi finančnim svetovalcem morali odšteti več sto evrov, in prihodnost dokončno vzeli v svoje roke.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri