Ko kuhate, sta pomembna čista energija in čisti prostor (uvedite te rituale)

Če verjamete, da bo hrana bolj okusna, če jo kuhate z ljubeznijo oziroma s pozitivno energijo, saj se ta pretaka povsod okoli nas, potem pred kuhanjem opravite teh nekaj kratkih ritualov. 

Ko kuhate, sta pomembna čista energija in čisti prostor (uvedite te rituale) (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
26. 1. 2021 | Promocijsko sporočilo

Sproščeni in dobre volje

Da spodbudite ugodne vibracije, ki bodo tekle med kuhanjem in hranjenjem, najprej poskrbite, da v kuhinjo vstopite čistih misli, neobremenjeni, sproščeni in z radostjo. Skrbi in stres vsaj začasno pustite pred vrati!

Pssst! K dobremu počutju med kuho bo veliko pripomogla glasba po vašem okusu.

Urejena kuhinja

Preden kuhate, naj bo kuhinja v kar najlepšem redu, ki vam ugaja in v vas spodbuja prijetne občutke. Stvari naj bodo na svojem mestu, na kuhinjskem pultu naj vam bodo pri roki začimbe in dišavnice, barve v okolju naj vas pomirjajo in obenem pozitivno poživljajo.

Skrb za čistočo

S pozorno skrbjo za čistočo lahko vsekakor izboljšate počutje v kuhinjskem prostoru. Če bosta štedilnik in kuhinjski pult popolnoma čista, bo tu vladalo prijetno in zračno vzdušje, ki vas bo spodbujalo h kuhanju.

Pri tem vam predlagamo izdelke Dr. Beckmann, ki lahkotno poskrbijo za čistočo in pravi užitek v kuhanju.

→ Intenzivno čistilo za čiščenje steklokeramične kuhalne plošče z lahkoto odstrani zažgano hrano in zlošči površino. Čistilna krema vsebuje mikro loščilne delce na osnovi mareličnih pešk, torej ne vsebuje mikroplastike.

Pssst! Primerno je tudi za indukcijska kuhališča.

→ Čistilo za čiščenje steklokeramične kuhalne plošče za lesk je bilo posebej razvito za čiščenje in nego za vse vrste steklokeramičnih površin. Inovativna formula za lesk čisti kuhalno površino z visokokvalitetnimi sestavinami, ki prinašajo dolgotrajen sijaj brez lis in prijeten svež vonj.

→ Koncentrirano čistilo za steklokeramično in indukcijsko kuhalno površino vsebuje nežne mikrodelce, ki brez težav odstranijo možno zažgano hrano in umazanijo. Kuhalna površina se bo ponovno bleščala, saj je zaščitena s filtrom, ki ščiti, saj odbija vodo in umazanijo.