Podarjamo Melvitino najnovejšo kremo iz organske kolekcije Rožni nektar

Francoska blagovna znamka organske kozmetike Melvita bo trem uporabnicam Sense, ki bodo pravilno odgovorile na nagradno vprašanje, podarila svojo najnovejšo vlažilno dnevno kremo za obraz iz kolekcije Rožni nektar. Nagradno vprašanje in obrazec za vaš odgovor najdete na koncu članka.

23. 5. 2016 | Promocijsko sporočilo

Lepota je harmonija med nami in svetom okoli nas

Kaj za vas pomeni lepota? Nekaj neoprijemljivega, takoj zaznavnega, a težko opisljivega? Ali morda pomislite na zunanji videz, lepote rituale in lepa oblačila? Lepota se odseva na veliko načinov in veliko je tudi možnosti, kako lepoto ustvarjati, širiti naprej. Bolj kot smo pozorni, več je opazimo, saj je vseprisotna. Svet je lep, če ga tako vidimo. In vsak od nas je lep, če se potrudi v sebi in drugih prepoznati lepoto. Ni enotnih kriterijev, saj se največji čar lepote skriva ravno v raznolikosti – v edinstvenosti ženske, ki si dovoli biti to, kar je. Kot cvetlica, ki se ne primerja z drugimi, ampak svoj obraz obrne proti soncu in enostavno raste.

Tudi za Melvito, francosko blagovno znamko organske kozmetike, lepota ni zgolj površinska. Je harmonija med nami in svetom okoli nas. Skoraj vsakdo si želi lepo, negovano telo in v tej vnemi nemalokrat pozabimo na dobrobit narave. Z uporabo organske kozmetike pa svoje telo negujemo, ne da bi pri tem škodovali naravi. Melvita poudarja, da je zahteva po organskosti eden izmed ključev za svetlo prihodnost našega planeta in vsakogar poziva, da z odgovorno potrošnjo prispeva svoj delček v mozaik.

Za svoje formule Melvita izbira najčistejše sestavine in tako spodbuja ekološko kmetijstvo, prednost daje lokalnim trajnostnim oskrbovalnim verigam in organskim sestavinam, ki so pridobljene v skladu z načeli pravične trgovine ter odločno nasprotuje testiranju sestavin in končnih izdelkov na živalih. Pri tem vedno spoštuje načela o učinkovitosti svojih izdelkov (ta je potrjena z zunanjimi dermatološkimi testi) in vedno znova premika meje na svojem področju ter dokazuje, da se vse rešitve lahko najde v naravi.

Ljubezen do narave nas povezuje

Podobni filozofiji sledi tudi mlada oblikovalka Janja Videc, ki je na Ljubljana Fashion Week-u predstavila kolekcijo Inanna. Vir inspiracije je starodavna sumerska boginja Inanna, ki pooseblja ženski eros in lepoto, hkrati pa v sebi združuje številne navidezne opozicije, kot so ljubezen in vojna, svetost in seksualnost, svetlo in temno. Kolekcija govori o sodobni boginji/svečenici, o ženski, ki svoje telo dojema kot tempelj in ga temu primerno neguje in časti. Velik poudarek je tako v samih materialih, ki dihajo skupaj s kožo ter so telesu in naravi prijazni. Preprosta lepota oblačil poudarja našo osebnost in odpira prostor za izraz avtentične narave vsake individualne posameznice.

Melvita je Janjo sponzorsko podprla in tako se je rodilo sodelovanje, ki temelji na skupnih vrednotah spoštovanja in ljubezni do narave. Skupaj želita ozaveščati o lepoti, ki ni zgolj površinska, je odsev duše, odsev harmonije med našim notranjih svetom in svetom okoli nas. Je odsev boginje, ki jo vsaka ženska lahko najde v sebi. Sinergije med Melvito in Janjo Videc se poleg izbire naravnih sestavin, ki podpirajo naravno ravnovesje kože, kažejo tudi v lokalnem delovanju in trajnostni naravnanosti.

Nagradna igra

Če razmišljate, da bi v svoj lepotni ritual vpeljali (še) več zakladov iz narave, je tukaj priložnost, da osvojite novo certificirano organsko Melvitino Vlažilno dnevno kremo za obraz.
Vse, kar morate storiti, je, da nam do četrtka, 2. junija, preko spodnjega obrazca pošljete svoje kontaktne podatke in odgovorite na nagradno vprašanje:

  • Koliko korakov sestavlja Melvitin lepotni ritual?

Z nekaj sreče boste postali eden od 3 srečnežev, ki bodo prejeli najnovejšo kremo iz certificirano organske kolekcije Rožni nektar.

Namig za odgovor dobite TUKAJ