Lepši nasmeh in prijetnejša energija

Kaj pa vam prikrade nasmeh na obraz? Sreča? Veselje? Zaljubljenost? Ali morda celo zdravje? Vse se začne pri zadovoljstvu. Zadovoljstvo z življenjem in s samim sabo. Takrat se bo na vaš obraz nasmeh prikradel kar sam od sebe.

29. 11. 2018 | Promocijsko sporočilo

Začnite pri prehrani. Zmanjšajte količino čokolade, kave, pravih čajev in predelanih sladkorjev. Dodajte svojemu življenju sveže stisnjene sokove, ne pozabite niti na zelenjavni sok, pijte veliko vode, hrani dodajajte zelišča, da bodo na naraven način poživila vaše telo. Ko se boste navadili na sveže sokove, bo vaše telo sčasoma postalo lahkotnejše, vitalnejše in bo kar naenkrat začelo prekipevati od energije. Pojdite na sprehod in se nadihajte svežega zraka. In ne pozabite na redno gibanje. Dovolj bo že sprehod.

Kaj pa zdravje in naši zobje? Ko ste srečni in zadovoljni, jih ob iskrenem in širokem nasmehu zagotovo pokažete. Če boste ob tem širokem nasmehu pokazali še lepe zobe, boste dan polepšali marsikomu, ne samo sebi.

Kako pogosto Slovenci obiskujemo zobozdravnka?

Nekdo bo odšel k zobozdravniku v trenutku, ko bo med zobmi odkril sumljiv košček, kdo drug pa šele, ko bo zaradi bolečin in oteklin enostavno nesposoben za delo. Če nimate nobenih težav, zobozdravnika obiščite enkrat do dvakrat na leto.

Skoraj polovica k zobozdravniku niti enkrat na leto

Lani je najmanj trikrat obiskalo zobozdravnika 23 % Slovencev in Slovenk, starih 16 ali več let. Ženske so tiste, ki zobozdravnike in zdravnike obiskujejo pogosteje in v večjem odstotku kot moški.

Skoraj polovica oseb (43 %), ki svoje splošno zdravstveno stanje ocenjujejo kot zelo dobro, ni v zadnjem letu nikoli obiskalo splošnega zdravnika. Med tistimi, ki so menile, da je njihovo zdravstveno stanje zelo slabo, je bilo takih 7 %. Od teh, ki so svoje zdravje ocenile kot zelo slabo, jih je 45 % splošnega zdravnika obiskalo ali se je z njim posvetovalo najmanj desetkrat. (vir: SURS 2017)

Zobozdravnika obiščite vsaj enkrat na leto!

Si še vedno želite lep in zdrav nasmeh? Zobozdravnika je dobro obiskati vsaj enkrat na leto. Predvsem pa je pomembno, da si usta z veseljem in užitkom tudi vsak dan skrbno umivate. K temu bo zagotovo pripomogla nova električna sonična ščetka Philips Sonicare. Sonično gibanje namreč ustvarja nežne mikroskopske mehurčke za izjemno svež in čist občutek.

In še – ščetkanje bo učinkovito tudi, če si boste zobe umivali utrujeni po dolgem in napornem dnevu v službi. Sonična ščetka Philips Sonicare do 10-krat učinkoviteje odstranjuje zobne obloge. Težko jih je odstraniti in lahko povzročijo zobno gnilobo. Z vrhunsko sonično električno zobno ščetko, ki opravi do 62.000 potez v enem 2-minutnem ščetkanju, popolna higiena zob ne bo več vprašanje.

Res si ne želite, da bi zaradi pomanjkanja časa zapostavljali ustno higieno in pozabili, kako pomemben je vaš nasmeh in čisto telo. Ki ga preredko poslušate.

Advertisement

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri