Luna, hujšanje in čiščenje organizma

V spomladanskih dneh skoraj ne moremo mimo vprašanja, kako vpliva na hujšanje. Morda pa njena moč zares lahko odplakne kakšen kilogramček? Če lahko premika morje, zakaj ne bi še naših maščobnih oblogic!

31. 3. 2011

Človeško telo je vendar sestavljeno iz 75 odstotkov vode, polna luna pa na organizem vpliva tako, da potiska vodo iz telesa.

Pravzaprav strokovnjaki pravijo, da postenje ob polni luni niti ni toliko namenjeno hujšanju kot čiščenju organizma.

Tako postenje telesu olajša izločanje škodljivih snovi in strupov, ki jih vanj vnašamo z nezdravo hrano, polno umetnih snovi. Navadno človek doživi pravo olajšanje, počuti se veliko lažjega, pogosto izginejo tudi zabuhlost in otekline.

Pravzaprav je hujšanje z luno zelo preprosto, saj moramo paziti le, da dovolj pijemo. Ob uri, ko se začne polna luna oziroma prazna ali njen ščip, pijemo samo tekočine. Zaradi naravnih procesov, ki se dogajajo v organizmu, je nujno, da uživamo le nesladkane in negazirane pijače. Popolnoma se odpovejte alkoholu, če kadite, tudi cigaretam! Post ob polni luni traja točno 24 ur. Učinkovito hujšanje in razstrupljanje je mogoče tudi ob prvem in drugem luninem krajcu. Naj pojasnimo: luna zaokroži okoli Zemlje v približno 29 dneh. V tem času se zvrstijo vse štiri faze: prazna luna, prvi krajec, polna luna, drugi krajec. Vsaka od faz drugače vpliva na naše telo, počutje in na naravo. Prilagamo lunin koledarček, vključno z urami, kdaj se začnite postiti.

Hitri lunini nasveti!

  • Če želimo recimo opustiti škodljivo razvado, spremeniti prehrano, začeti redno telovaditi ali če se želimo lotiti novega delovnega projekta, storimo to dan ali dva po mlaju. Tako kot rastline, ki jih posadimo ob rastoči luni, se bodo tudi vsakršni drugi začetki v tem času prijeli hitreje, zanesljiveje in močneje!
  • Med rastočo luno ni varno hujšati, saj telo potrebuje zadostno količino hranljivih snovi.Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri