Medeni nektar - blažilni dotik narave za suho in občutljivo kožo

Melvito je ustanovil čebelar Bernard Chevilliat in lahko rečemo, da je med zapisan v njenih genih. Leta 2011 je Melvita v Franciji vložila svoj prvi patent za kompleks treh vrst ekološkega medu, na katerem je temeljila uspešna kolekcija Apicosma. Sedaj pa ljubezen do medu izražajo izboljšane formule in teksture kolekcije Medeni nektar, ki nadomešča Apicosmo.

29. 2. 2016 | Promocijsko sporočilo

Glavna zvezda med sestavinami je ekološki timijanov med, ki učinkovito obnavlja in hrani kožo. Njegovo delovanje je tudi znanstveno dokazano. Pred iznajdbo antibiotikov so v medicini pogosto uporabljali timijanovo olje: zaradi njegovih antiseptičnih lastnosti so z njim prepojili obveze, izdelovali pa so tudi poparke za lajšanje vnetega grla.

Timijanov med je Melvita združila še z drugimi zakladi iz narave in ustvarila sproščajoče formule za nego telesa, ki suho in občutljivo kožo blažijo, obnavljajo in poživljajo. Gladke kremne teksture se hitro vpijejo v kožo in jo negujejo z blagodejno nežnostjo.

Melvita

Certificirano organski

POMIRJAJOČI BALZAM ZA TELO, 100 ml

Melvitin nov Pomirjajoči balzam za telo je pravi koncentrat hranilne nege. Kožo nemudoma naredi izjemno mehko, prijeten občutek pa je zaradi slastne dišave in hitro vpijajoče teksture še toliko večji. Balzam je obogaten z obnavljalnim timijanovim medom in deluje kot naraven zaščitni plašč za zelo suho in občutljivo kožo. Patentirani kompleks treh vrst ekološkega medu poskrbi za zaščito in poživljanje, rastlinski glicerin pomaga obnoviti prožnost kože, soline kožo krepi, alfa-bisabolol pa jo zmehča že ob prvi uporabi. Koža, oslabljena zaradi zimskih razmer, je pomirjena, nahranjena in zaščitena, znova pa se počuti prožno in uživa v dolgotrajnem občutku udobja.

Cena: 22,90 €

Melvita

Certificirano organsko

POMIRJAJOČE KREMNO MLEKO ZA TELO, 200 ml

Melvitino novo Pomirjajoče kremno mleko za telo ovije suho kožo v tančico izvrstnega udobja. Mleko z bogato, a tekočo teksturo, kožo odišavi s slastnimi in cvetnimi notami. Obnavljalno delovanje timijanovega medu je dopolnjeno s skrbno izbranimi sestavinami. Patentiran kompleks treh vrst ekološkega medu poskrbi za zaščito in poživljanje, rastlinski glicerin pomaga obnoviti prožnost kože, soline kožo krepi, alfa-bisabolol pa kožo zmehča že ob prvi uporabi. Koža se počuti čudovito nahranjeno, žametno mehko ter tako gladko in prožno kot še nikoli ...

Cena: 19,90 €

MelvitaCertificirano organska

POMIRJAJOČA KREMA ZA ROKE, 30 ml in 75 ml

Z Melvitino novo Pomirjajočo kremo za roke se boste poslovili od suhe in razpokane kože rok. Zvezda med sestavinami je timijanov med z odličnimi obnavljalnimi lastnostmi. Ta zaklad iz narave deluje kot zaščitni plašč in učinkovito blaži kožo rok, ki so poškodovane od mraza, vode ali dela na prostem. Delovanje timijanovega medu je dopolnjeno s patentiranim kompleksom treh vrst ekološkega medu, ki poskrbi za zaščito in poživljanje, rastlinskim glicerinom, ki pomaga obnoviti prožnost kože, in mehčalnim alfa-bisabololom. Koža rok je nahranjena in zaščitena, znova pa se počuti čudovito prožno.

Sodelujte v FB nagradni igri in osvojite Pomirjajoči balzam za telo, 175 ml iz nove kolekcije!

Že na voljo v spletni trgovini www.melvita.si, Nami, Maxiju, in na prodajnih mestih Müller.