Človeški organizem kot energijski sistem

4. 4. 2014
Deli
Človeški organizem kot energijski sistem

Radionika je del energijske medicine in spada v vibracijsko zdravljenje. Je energijska zdravilska metoda, ki pri diagnostiki in zdravljenju uporablja biopolje in elektromagnetno polje.

To je metoda zdravljenja, ki deluje celostno na vse aspekte. Ni nujno, da bolnik po terapiji z radioniko takoj začuti fizično izboljšanje, v večini primerov se boljše počuti navznoter, kar nakazuje na holistični sistem zdravljenja, ki poleg fizičnega vključuje tudi mentalno in duhovno raven.

Človek s slabim zdravjem ima pogosto skrit osnovni vzrok. Z zdravljenjem simptomov skuša zdravilec radionik ugotoviti skriti razlog bolezni. Marsikdaj je osnova bolezni psihosomatskega izvora. Ko radionik odkrije vir bolezni, ga lahko učinkovito odstrani iz sistema. Zdravilno delovanje radionike je končano s pomočjo bolnikovih lastnih zdravilnih zmogljivosti.

Radionika dosega najboljše rezultate v primerih kroničnih težav, ki niso bile ozdravljene in pogosto niti olajšane s konvencionalno medicino. Z uporabo posebne naprave, ki se uglasi z elektromagnetnim sevanjem našega biopolja, radionik preučuje stanje organov, žlez itd. in pridobi celostno podobo našega fizičnega, psihičnega, čustvenega in miselnega (ne)ravnovesja.

Radionik Lowell Riezouw

Zdravilec radionik Lowell Riezouw je del gostujoče ekipe Zdravilnega centra Medin in predavatelj na Akademiji za zdravilstvo. Lowell trenutno z radioniko zdravi v Münchnu in Londonu in ima že več kot 20 let bogatih izkušenj. Svetovljan, ki se je izobraževal v Angliji, sicer pa trenutno dela tudi kot psihoterapevt v bolnišnici v Nemčiji. Zdravi z veliko empatije za sočloveka in ima pretanjen občutek za psihološko pomoč ter razumevanje. Lowell je izreden strokovnjak v IZVORNI RADIONIKI. To je posebna metoda energijske medicine, ki spada v vibracijsko zdravljenje in je bila razvita že pred drugo svetovno vojno.

Lowell  bo ponovno obiskal Slovenijo 11. aprila in bo na voljo za pregled in terapijo vse do 14. aprila.

Kako poteka pregled pri radioniku?

Za preučevanje bolezni je potreben čas. Posamezni obisk pri Lowellu traja 1,5 do 2 uri. Ob prvem obisku postavi diagnozo preko vašega lasu - diagnosticira kompleksno psiho-fizično stanje in tudi energijsko stanje (biopolje z energijskimi centri oz. čakrami in energijskimi nivoji). Preko naprave poišče ustrezne frekvence v vašem lasu - tako kot radio, ki poišče frekvenco radijske postaje.

Vse to poveže z vašim psihološkim dogajanjem in opozori na tista, ki moteče delujejo na organizem. Stanja kvantificira - številčno pove stopnjo obremenjenosti ali pomanjkanja energije. Potem sledi terapija - s posebnim instrumentom vzpostavlja ravnovesje, ki obnovi zdravje. Pri zdravljenju uporablja tudi homeopatijo, infopatijo, psihoterapijo in druge zdravilske metode, saj so bolezni danes tako kompleksne, da jih je moč ozdraviti le s sodelovanjem različnih metod. Svetuje vam, kako sami vzpostavite ravnovesje.

Lowell pri diagnosticiranju in zdravljenju uporablja posebno napravo. Izurjen radionik lahko s to napravo zazna in uravnoteži neravnovesje v drugi osebi. To je instrument, ki so ga razvili pionirji radionike in ga daleč naokoli ne uporablja nihče drug. Ta nenavaden inštrument deluje na osnovi kvantnih polj in hologramskosti. Izumitelj Albert Abrahms je pri izdelavi instrumenta uporabil elemente radia in ker uporablja princip radijski valov, se imenuje »radio-nika«.

Koliko terapij je potrebnih?

Za odpravo posamezne težave so potrebne tri terapije ali več, odvisno od samega procesa, vzroka težav, od odziva telesa na terapije in zdravila. Celotno zdravljenje niza težav se odvija postopoma in usklajeno s posameznikom. Ponavadi se terapije izvajajo 1x na mesec (ali na 6 tednov).

Komunikacija poteka v angleškem ali nemškem jeziku. Pred prvim obiskom v Zdravilnem centru Medin v e-obliki prejmete vprašalnik, ki ga izpolnite v angleškem ali nemškem jeziku. Možno je tudi v slovenskem, saj v ZC Medin poskrbijo tudi za prevod.

Informacije in naročanje:

Preberite več: www.zcmedin.si

Spremljajte nas tudi na Facebooku