Voda shranjuje informacije

30. 9. 2013
Deli

Prejšnji teden smo predstavili rezultate testiranja energijskega vpliva Sandija Dolinarja na vodo, ki so ga izvedli na Inštitutu Bion. Zdaj predstavljamo še Sandijevo interpretacijo nekaterih zanimivih rezultatov.

Sandi je energijsko deloval na deset vzorcev vode, ki so bili določeni pred testiranjem. Tako pravi:

"V enega sem vnesel energijo ljubezni, v drugega energijo miru, v nekatere sem vtisnil informacije, v nekatere pa zapise. Zelo zanimiv vzorec je nastal v eni izmed kapljic vode, v katero sem vnesel podobo Vnebovzetnega mojstra Jezusa, katerega simbolika je tudi Božje jagnje, katerega približek lahko opazimo v posušeni vodni kapljici na sliki."

V kapljico vtisnjena energija Jezusa

Slika 1: Ostanki kapljic mineralne vode z visoko vsebnostjo raztopljenih delcev. K – kontrola, 2 – Sandi je vtiskoval energijo Vnebovzetnega mojstra.

Sandi: "Eden izmed vnaprej določenih testiranih vzorcev je bil tudi zapis zarodka. Na spodnjih fotografijah vidimo določene strukture ob kolobarju, ki spominjajo na zarodek v maternici."

Proces oploditve

Slika 2: Ostanki kapljic mineralne vode z visoko vsebnostjo raztopljenih delcev. K – kontrola, 2 – Sandi je vtiskoval energijo z mislimi na zarodek.

Zelo zanimive rezultate je dal test vode, pri kateri je Sandi poskušal spremeniti elektro-magnetno strukturo vode. V zgornji vrsti sta evapo sliki kontrolnega vzorca vode, v spodnji pa vzorca, kjer je Sandi skušal spremeniti EM strukturo vode.

Spremenjena elektro-magnetna struktura vode

Slika 3: Ostanki kapljic testne izvirske vode. K – kontrola, 2 - poskus spremembe EM polja

Tudi spodnji vzorec spreminjanja testne izvirske vode je zelo zanimiv. Zgoraj je kontrolni vzorec vode, spodaj se je Sandi trudil posredovati vodi dodatno moč.

Ostanki kapljic mineralne žive vode

Slika 4: Ostanki kapljic testne izvirske vode. Zgornja slika – kontrola, spodnja slika – nastala pod vplivom Sandijevega truda, da posreduje vodi dodatno moč.

Povečane fotografije lahko vidite s klikom v fotogaleriji. 

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu