Moja diagnoza - prva celostna medicinska aplikacija pri nas

30. 3. 2018
Deli
Moja diagnoza - prva celostna medicinska aplikacija pri nas

Naložite si aplikacijo, ki je dostopna na spletu, telefonu in tablici! Združuje celotno Družinsko enciklopedijo v elektronski obliki, omogoča funkcijo samodiagnoze ter še mnogo več. 

Prvi digitalni medicinski priročnik

Na spletu je poplava nepreglednih, nerelevantnih, napačnih in škodljivih informacij, zato je nova mobilna aplikacija Moja diagnoza dobrodošel in svež ter inovativen, moderen in informativen produkt.

Vsebina aplikacije je v celoti prevzeta po enciklopediji Družinski medicinski priročnik, ki ga je v slovenskem jeziku izdala Mladinska knjiga. Vsebina je bila pregledana in potrjena tudi s strani slovenskih medicinskih strokovnjakov. Vsebina je strokovna, sistematično predstavljena in skladna s sodobnimi medicinskimi praksami.

Funcionalnosti aplikacije Moja diagnoza

  • Samodiagnoza po korakih - Samodiagnoza uporabnika vodi od vprašanja do vprašanja in mu na podlagi odgovorov ponudi diagnozo, morebitna opozorila in nasvete za samopomoč. Enostavna za uporabo in uporabniku prijazna funkcionalnost omogoča izdelavo samodiagnoze na podlagi 48 najpogostejših simptomov.
  • Medicinski priročnik - V eni sami aplikaciji je združena celotna vsebina Družinskega medicinskega priročnika, ki nudi predstavitev in razlago več kot 750 zdravstvenih težav in njihovih vzrokov. Velik poudarek je tudi na preventivi in smernicah za bolj zdravo življenje. Vsebina je predstavljena enostavno in uporabniku prijazno.
  • Možnost posveta z zdravnikom - V primeru dodatnih vprašanj je omogočen posvet z ekipo zunanjih zdravstvenih strokovnjakov, ki na posredovano vprašanje odgovorijo v roku treh delovnih dni. Storitev zagotavlja Zdravstveni Zavod Zdravje.

S skupnimi močmi

Mobilna aplikacija Moja diagnoza je delo podjetja Mea diagnosis v sodelovanju z založbo Adria Media Ljubljana, mobilnim operaterjem A1 in zavarovalnico Generali.

Prvih 14 dni popolnoma brezplačno

Uporaba aplikacije je prvih 14 dni brezplačna, nato pa omogoča mesečno ali letno naročnino za le 1,99 EUR/mesec ali 9,99 EUR/leto.

Aplikacija Moja Diagnoza je na voljo za Android, na spletu pa na www.moja-diagnoza.si. Kmalu bo na voljo tudi različica za iOS.