Radionika - vibracijsko zdravljenje

14. 2. 2014
Deli
Radionika - vibracijsko zdravljenje

Radionika je energijska zdravilska metoda, ki pri diagnostiki in  zdravljenju uporablja biopolje in elektromagnetno polje. Je del energijske medicine in spada v vibracijsko zdravljenje. Izvajajo jo v Zdravilnem centru Medin.

Kako poteka zdravljenje z radioniko?

V ZC Medin vas bo sprejel g. LOWELL RIEZOUW, zdravilec radionik, ki ob prvem obisku postavi diagnozo, kjer:diagnosticira kompleksno psiho-fizično stanje, energijsko stanje človeka (biopolje z energijskimi centri oz. čakrami in energijskimi nivoji), vse to poveže s psihološkim dogajanjem in opozori na tista, ki moteče delujejo na organizem. Stanja kvantificira - številčno pove stopnjo obremenjenosti ali pomanjkanja energije.

Potem izvede terapijo:

  • s posebnim instrumentom vzpostavlja ravnovesje, ki obnovi zdravje,
  • pri zdravljenju uporablja tudi homeopatijo, infopatijo, psihoterapijo in druge zdravilske metode;
  • svetuje, kako sami vzpostavljamo ravnovesje.

Za odpravo določenih težav so lahko potrebne 3 terapije ali več, odvisno od samega procesa, vzroka težav, odziva telesa na terapije in zdravila. Ponavadi se terapije izvajajo 1x na mesec (ali na 6 tednov).

G. Lover z radioniko zdravi v Münchnu in Londonu in ima že več kot 20 let bogatih izkušenj. Je svetovljan, ki se je izobraževal v Angliji, sicer pa trenutno dela tudi kot psihoterapevt v bolnišnici v Nemčiji. Je veli strokovnjak v IZVORNI RADIONIKI. To je posebna metoda energijske medicine, ki spada v vibracijsko zdravljenje in je bila razvita že pred drugo svetovno vojno.

Pri diagnosticiranju in zdravljenju uporablja posebno napravo - instrument, ki so ga razvili že pionirji radionike in je daleč naokoli ne uporablja nihče drug. Ta nenavaden inštrument deluje na osnovi kvantnih polj in hologramskosti. Ker uporablja princip radijski valov, je dobil ime radionika. Izumitelj je tudi pri izdelavi instrumenta uporabil elemente radia.

Dovolj je že en sam las, da preko njegove vibracije pravilno diagnosticira naše kompleksno zdravstveno in psiho-energijsko stanje ter nam uspešno pomaga vzpostaviti ravnovesje ter obnoviti zdravje.

Izkušnja gospe; 36 let

Prišla sem, ker sem bila bolna in nikakor nisem mogla ozdraveti. Cel mesec sem že jemala antibiotike in nikakor me niso uspeli pozdraviti. Imela sem močno vnetje grla, ki se je razširilo na uho in celo na oči, kar je bilo precej nenavadno. Tudi kašelj se je pojavil. V obupu sem iskala prepotrebno pomoč, ki sem jo potem končno našla pri zdravilcu, gospodu Lowellu.

S pregledom je opozoril, katera čakra je preobremenjena in disfunkcionalna. Prijazno me je opozoril, katera psihološka stanja me obremenjujejo. Svetoval mi je ,na kaj naj bom pozorna v življenju. Pomagal mi je najti srž problema obolenja, s katerim sem se takrat spopadala. Upoštevala sem njegova navodila in res, nenavadno hitro sem ozdravela. Zelo sem mu hvaležna za to.

Zdravljenje z radioniko bo v ZC Medin potekalo med 21. in 23. februarjem 2014.

Več informacij in prijava na www.zcmedin.si

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu