Medicina nove dobe Promocijsko sporočilo

"Za človeka, ki je vajen trenirati/biti ves čas športno aktiven, je to hud udarec" (resnična zgodba Anžeta)

30. 5. 2018
Deli
"Za človeka, ki je vajen trenirati/biti ves čas športno aktiven, je to hud udarec" (resnična zgodba Anžeta)

Preberite zgodbo Anžeta, ki se je zaradi poškodbe moral odpovedati vajenemu življenskemu slogu, vendar mu je nepričakovano dejanje punce življenje spet postavilo na pravi tir! 

Anže je mlad fant, ki se s športom ukvarja že vse življenje, nekega dne pa je trening končal s poškodbo kolena. Ravno takrat je po radiu slišal za nagradno igro, ki je obljubljala hiter pregled ali operacijo. Ker se mu je zdelo predobro, da bi bilo res, se ni odzval, na srečo se je pa njegova punca, ki ga je prijavila. 

Čez nekaj dni je Anže prejel klic in zahvaljujoč Vzajemni v samo nekaj dneh prišel do pregleda pri vrhunskem specialistu, ki je s pravo vrsto preiskave prišel do diagnoze. Kmalu zatem je sledila operacija, na katero bi moral drugače čakati več mesecev. Po uspešni fizioterapiji se je Anže v rekordnem času vrnil na parket!

Vse to pa mu je omogočila Vzajemna, ki v okviru predstavitve nove zdravstvene police ponuja brezplačen pregled ali poseg trem, ki so v podobni situaciji.

Imate tudi vi podobno zgodbo? Prijavite se, saj lahko samo pridobite!  

Vse kar morate storiti je, da se prijavite TUKAJ. 

Opišite svoje bolezensko stanje in z malo sreče vas bodo predstavniki Vzajemne poklicali in vam brezplačno uredili takojšen pregled pri specialistu ali operativni poseg, če bo to potrebno. 


Zbiranje prijav traja od 24. maja do 3. junija.

Tri nagrajence bo izbrala komisija, njihovo zgodbo pa bomo predstavili v reviji Liza in spletni strani aktivni.si.  Vse to s pomočjo Vzajemne in mreže izvajalcev zdravstvenih storitev Vzajemna Net.

Anžetovo zgodbo si lahko preberete tukaj.

Več o zavarovanju je na spletni strani www.vzajemna.si