Stop potenju tudi pozimi!

Bližajo se hladnejši meseci, ko bomo mrazu pričeli kljubovati s čebulnim oblačenjem in debelejšimi tkaninami. Za idealen vonj pa bo tudi to sezono poskrbel Borotalco. Ste že preverili nov Borotalco Pure?

18. 11. 2015

Ne vsebuje aluminijevih soli, vaši koži pusti, da diha in s svojim prijetnim svežim cvetličnim vonjem pomaga do boljšega počutja in samozavesti. Omogoča 48-urno delovanje z zagotovljenim Borotalco učinkom.

Borotalco Pure, vaš zaveznik s svežim cvetličnim vonjem

Borotalco Original, edini in nezamenljiv vonj Borotalca, z edinstvenim vonjem že od 1904. Varuje s podaljšanim učinkom dezodoranta in je sinonim za učinkovito delovanje: z mikrotalcom, ki vpija znoj in uravnava dihanje kože in zagotavlja bolj suho kožo.

Borotalco Invisible je dezodorant, ki zmanjšuje nastanek rumenih madežev na svetlih oblačilih in belih madežev na temnih oblačilih. Zahvaljujoč svoji formuli z mikrotalkom, ki vpija znoj in uravnava dihanje kože in zagotavlja bolj suho kožo. 

Borotalco Pure ne vsebuje aluminijevih soli, pusti vaši koži, da diha in s svojim prijetnim svežim cvetličnim vonjem pomaga do boljšega počutja in samozavesti. Omogoča 48-urno delovanje z zagotovljenim Borotalco učinkom.

Borotalco White je posebej oblikovana linija dezodorantov, ki zagotavlja občutek čistoče od jutra do večera. Je prvi dezodorant Borotalco z edinstvenim vonjem belega mošusa, vonja sveže beline. Njegova formula ponuja izboljšano učinkovitost, saj vsebuje mikrotalko, ki vpija znoj in antibakterijsko učinkovino ter preprečuje nastanek neprijetnih vonjev. Borotalco White ponuja občutek svežine, ki vas spremlja čez cel dan, od jutra do večera. Z dermatološko testirano formulo.

Borotalco Fresh te varuje s svojo svežino in podaljšanim delovanjem dezodoranta, zahvaljujoč svoji aktivni formuli z mikrotalkom, ki vpija znoj, uravnava dihanje kože in pusti kožo suho in svežo.

Borotalco