Naj vas mehka aloe vera in svileni proteini zazibljejo v nežen sen

Med spanjem smo v najglobljem stanju sproščenosti in umirjenosti in to stanje lahko dosežemo z umirjenimi aktivnostmi, kot so meditacija, sprostitvene tehnike in branje knjige pred spanjem, pomembno pa je tudi, na kako kakovostnih izdelkih spimo.

Naj vas mehka aloe vera in svileni proteini zazibljejo v nežen sen (foto: Maremico) Maremico
21. 4. 2022 | Promocijsko sporočilo

Spanec je lahko dober, če noč prespimo na kvalitetni vzmetnici, postlani z mehko in kakovostno rjuho, kvalitetnim vzglavnikom in posteljnino.

Rjuhe Bella Donna za nežen stik s telesom

Ni prijetnejšega občutka, kot je odhod v posteljo s sveže postlano posteljnino. Še bolj prijeten občutek pa je, ko je rjuha na postelji videti kot nova tudi po več letih pranja. Tega niso zmožne vse rjuhe, saj morajo za tak učinek biti gosto tkane ter obstojnih barv. Te kriterije dosegajo napenjalne rjuhe Bella Donna, ki z dodatkom aloe vere v blagu poskrbijo za prijetno prespane noči. Zaupa jim že nešteto uporabnikov  po Evropi, saj se vanje preprosto zaljubijo.

54 barvnih odtenkov za popolno barvno harmonijo v vaši spalnici

Na voljo so v 54 barvnih odtenkih in kar uporabnike najbolj navdušuje je prav to, da še dolgo po nakupu in več pranjih ne zbledijo, čeprav jih perejo na 60 °C. Možnost visoke temperature pri pranju navdušuje tudi alergike in astmatike.

Rjuhe nastajajo v podjetju s »Climate Neutral« odnosom do okolja

Rjuhe Bella Donna so rjuhe nemške kakovosti, ki jih že od leta 1947 ustvarja butično podjetje Formesse v Schwarzwaldu. Ker so ogljični izpusti pri proizvodnji bombaža in celotnem življenjskem ciklu bombažnih izdelkov neizogibni, jih nadomestijo z vlaganji v okoljske projekte za trajnostno pogozdovanje in investicijami v pridobivanju električne energije iz obnovljivih virov držav v razvoju. So »Climate Neutral« podjetje, ta naziv pa ima tudi kar nekaj drugih podjetij, ki jim je mar za dobrobit okolja.

Popolno prileganje rjuhe na ležišče

Skrivnost rjuhe Bella Donna je ta, da ko jo namestimo na ležišče, tam tudi ostane. Napenjalna elastika z gumo Fleximo ji namreč omogoča, da ne leze ven iz posteljnega okvirja, poleg tega pa se ne guba, ampak je vedno napeta. Je pa res, da dokler ne preizkusite, morda temu ne boste verjeli (kot marsikateri sprva skeptični uporabnik).

Andreja:

»To rjuho sem dobila za rojstni dan in je reees dobra. Všeč mi je, ker se lepo oprime postelje, nič se ne ''nabira''. Sicer sem bila malo skeptična, ker imam kar visoko posteljo. Ampak vse štima :)!«

Nataša:

»Nisem bila prepričana, da je to rjuha, ki ima vse lastnosti, ki ste jih opisali na internetu, vendar sem bila zelo pozitivno presenečena nad vsemi lastnostmi. Odličen izdelek. Oprala sem jo že večkrat. Je pa res, da v sušilniku na nižji temperaturi ostane malo vlažna … Škoda, ker jo nisem prej poznala, saj bi jo želela imeti 20 let nazaj :).«

Maruša:

»Te rjuhe so res dobre! Najprej so se mi zdele malce predrage, zdaj pa vidim, da so vredne vsakega evra. Uporabljam jih že več kot 10 let in jih ne zamenjam več z nobeno drugo znamko. Da ne govorim o izbiri barv … Top! Priporočam.«

Tina:

»Pozdravljeni! Z rjuho sem zelo zadovoljna. Najbolj so me navdušile barve. Res velika izbira. Ko sem se prepričala še o kvaliteti, lahko rečem, da boljše rjuhe še nisem imela.«

Ena velikost rjuhe se prilega več dimenzijam vzmetnic

Ker so rjuhe Bella Donna izjemno raztegljive, se ena velikost rjuhe lahko prilega različnim dimenzijam vzmetnice. Tako je npr. rjuha 180 x 200 primerna tudi za ležišče dimenzije 200 x 220 cm. Njihova raztegljivost omogoča, da jih lahko postiljamo na vzmetnice, visoke vse do 30 cm.

Na voljo so naslednje dimenzije rjuhe Bella Donna:

- 200 x 220 cm – 220 x 240 cm

- 180 x 190 cm – 200 x 220 cm

- 140 x 190 cm – 160 x 220 cm

- 120 x 190 cm – 130 x 220 cm

- 90 x 190 – 100 x 220 cm

Primerne tudi za ležišča višine do 45 cm in toperje/nadvložke

Standardne rjuhe Bella Donna so sicer primerne za višino ležišč do 30 cm, a prikrajšani ne boste niti, če vaše ležišče sega nad to višino. Posebna kolekcija rjuhe za visoke vzmetnice Bella Donna Alto je primerna za vzmetnice od višine 30 cm do višine 45 cm, medtem ko je kolekcija rjuhe Bella Donna La Piccola namenjena ležiščem, pri katerih se postilja le do 10 cm visok toper oziroma nadvložek. 

Rjuhe vrhunske kakovosti ekskluzivno le v Spalnem centru Maremico

Edini ponudnik Bella Donna rjuhe v Sloveniji je Spalni center Maremico, ki velja za pravi tempelj zdravega spanja. Poleg rjuh v njihovem salonu najdete zadnja leta izredno popularne BoxSpring postelje, osebna ležišča Leticia in vodne postelje Lectus. Postelje in ležišča izdelujejo sami, v proizvodnji v Ljubljani, rjuhe pa že več kot 20 let dobavljajo iz Nemčije. Rjuhe Bella Donna lahko enostavno naklikate v njihovi spletni trgovini TUKAJ.