Najdite svojo pot v Svetu energij

Bojan Bone, bioterapevt, in Draženko Drinić, jasnovidec in bioterapevt, čutita poslanstvo pomagati ljudem do lepšega in boljšega življenja, polnega ljubezni, in ne strahu.

 

11. 9. 2019 | Promocijsko sporočilo

Bojan in Draženko sta že v otroštvu čutila, da obstaja več kot le zaznavni ali fizični svet, da obstaja višja energija. Kmalu sta se začela povezovati z višjimi svetovi, zaznavala sta energije in vse bolj zaupala svojim močnim občutkom, da sta tu, da pomagata tudi drugim začutiti višje ravni obstoja ter se osvoboditi spon fizičnega sveta. A ne tako, da jih zdravita, temveč tako, da se začnejo zdraviti sami.

Bojan pravi: »Z mislimi kreiramo svoj jutri. Se pravi, da bomo tako, kot bomo danes mislili, jutri živeli.« Draženko dodaja, da sami ustvarjamo svojo sedanjost in prihodnost, da si sami utiramo pot, ki jo bomo potem ubrali, da zaživimo v svojem poslanstvu. In njuno poslanstvo je, da drugim pomagata najti to svojo pot.

Bioterapevta se pomoči lotevata na več načinov, ki se lahko med seboj dopolnjujejo, vse terapije pa so popolnoma prilagojene posamezniku. Na spletni strani Svet energij lahko najdete vse, kar vas zanima o njunem zdravljenju z bioenergijo, regresijo, jasnovidnostjo, meditacijo in drugimi alternativnimi metodami, prav tako pa rada prisluhneta zgodbam drugih, povezanim z višjimi energijami.

Energetsko čiščenje prostora

Verjetno poznate občutek, ko vstopite v prostor in začutite nekakšno težo, temačnost, neprijeten občutek? Če v prostor vstopate prvič, ste za to bolj dovzetni, manj pa, če v njem živite, saj se na te občutke sčasoma lahko navadite in jih sprejemate kot del sebe. Toda negativna energija v prostoru vpliva tako na vaše telesno kot čustveno in duševno stanje, kar seveda v vašem življenju pušča vsesplošne negativne posledice. Morda se niti ne zavedate, da vaš dom ali pisarna slabo vpliva na vaše počutje in posledično tudi na zdravje, a če v njem končno naredite prostor novi energiji, boste občutili veliko razliko. Po čiščenju se bo v prostoru začela pretakati vitalna energija, življenjska sila, ki vas podpira, spodbuja, navdihuje, in počutili se boste lahkotno, radostno, neprijazen občutek bo izginil. Verjetno nam ni treba posebej poudariti, da se boste tu tudi zelo radi zadrževali.

Čiščenje energij v prostoru se priporoča predvsem, če ste se vselili v novo domovanje, sploh če gre za stanovanje, v katerem je pred vami že nekdo bival. Smiselno ga je čistiti po bolezni, bolečem dogodku, težkih čustvenih stanjih. Seveda pa je čiščenje energij v vašem domu zaželeno tudi kar tako – da daste prostor novemu in se lahko v vašem življenju na vseh področjih začnejo dogajati dobrodošle spremembe.

Bojan ob tem še pove: »V prostorih se lahko zbirajo nizkofrekvenčne energije, ki vplivajo na posameznika in njegovo delovanje. Z Draženkom energijsko očistiva stanovanja, poslovne prostore, hotele – vse, kamor se je zalezla slaba energija. Prostor spraviva v ravnovesje in zaščitiva, da preprečiva ponovni vdor negativnih energij. Če so v takih prostorih duše umrlih, ki ne znajo zapustiti zemeljskega nivoja, se jim pomagava osvoboditi. Verjemite, po čiščenju se začnejo ljudem, ki se tu zadržujejo oziroma bivajo, dogajati pozitivne spremembe.«

Osebna zaščita auričnega polja

Pri osebni zaščiti auričnega polja, ki je pri nas še neznana alternativna metoda, terapevta posameznika prek meditacije vodita do polja za osebno zaščito.

Draženko z nami deli zgodbo, ki najbolje pojasni, kaj ta zaščita pomeni in prinese v naše življenje. »Človek, ki naju je prosil za pomoč, je bil tik pred tem, da zapre svoje podjetje. Najprej sva preverila, zakaj se to dogaja, ali je poslano od stvarnika oziroma višje energije ali je v igri kaj drugega – težava je lahko poslana z namenom osebne rasti. Kot jasnovidec lahko vidim, v čem je problem, in tako sem videl povezavo z nekom, ki je bil s tem človekom poslovno vpleten. Ker sta se sprla in je zadeva ostala nerazrešena, je prišlo do sproženja negativnih energij, ki lahko delujejo kot nekakšen urok ali blokada, da stvari ne stečejo, kot bi morale. Z Bojanom sva te energije najprej prečistila – to je proces, ki vključuje moč misli in druge rituale – nato pa sva situacijo pozorno spremljala … Predlagala sva mu, naj podjetje zapre in odpre novo.« Bojan zaključi zgodbo: »In potem sva naredila zaščito auričnega polja, da sva zaščitila to njegovo novoodprto podjetje. Ko sva to storila, mu je posel v približno enem tednu tako stekel, da je moral takoj nekoga zaposliti. In danes to podjetje odlično posluje.«

Za vse terapije in svetovanja ter čiščenja prostorov se po pomoč lahko obrnete na info@svet-energij.si ali pokličete na telefonsko številko 041 389 508 (Bojan Bone) ali 031 813 092 (Draženko Drinić).

FOTOGRAFIJE SHUTTERSTOCK IN PROMOCIJSKO GRADIVO

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri