Kako uresničiti svoje novoletne zaobljube? Prijavite se na posebne E-NOVICE in si zagotovite uspeh na vseh področjih življenja!

V novem letu na metropolitan.si ne spreglejte posebne rubrike Ko z malim dosežemo veliko, kjer bomo redno objavljali vsebine, ki vam bodo pomagale, da boste z majhnimi koraki dosegali velike spremembe na področju dobrega počutja. Prijavite se na posebne e-novice in uresničite vse svoje novoletne zaobljube.

(foto: PROFIMEDIA)

3. 1. 2023 | Promocijsko sporočilo

V začetku novega leta se pogosto zgodi, da si zastavimo prevelike cilje na področju dobrega počutja, prav zato pa potem prehitro obupamo.

Pomembno je, da dosegamo male zmage, ki nas vodijo do velikega cilja.

Ko si pred novim letom damo zaobljube in zastavimo cilje, ki se tičejo izgube telesne teže, bolj zdrave prehrane, rednejšega gibanja, sprejemanja boljših finančnih odločitev, prenehanja kajenja, bolj kakovostnega preživljanja prostega časa in podobno, imamo običajno prevelike oči in si zastavimo preveč. Preveč naenkrat, previsoke zahteve, pretiravanje s pogostostjo nekega početja ... Vse to pa nas običajno tako obremeni, da kmalu le še dvignemo roke in opustimo vse ter se vrnemo na staro pot.

Pomembno je ustrezno razumevanje uspeha in zdrava, ravno pravšnja mera vsega, da se to ne bo zgodilo in boste s potrpljenjem in potrpežljivostjo ob koncu leta lahko res zadovoljni s svojimi rezultati in predvsem – s svojim počutjem.

Tokrat se lahko z začetkom novega leta zanesete na nas in naše dobrodejne nasvete, namige in trike.

Z njimi vas bomo vodili po poti zanesljivega uspeha na področjih, ki so običajno najbolj 'vroča', ko sklepamo novoletne zaobljube in kujemo načrte za prihodnost.

Na voljo vam bodo članki, koledar z nasveti za boljše počutje, podkasti, dnevni nasveti in nagradne igre.

Kako se torej motivirati, da boste sledili zaobljubam, kaj početi in česa ne, kateri koraki so pospremljeni z zdravim razumom in vas vodijo do pravih rezultatov ...

Sprejmete izziv? Prijavite se na posebne e-novice, kamor vam bomo tedensko pošiljali vse vsebine, ki vam bodo v pomoč na poti do resničnega uspeha na vseh področjih vašega življenja!