Okrepite se z IMUNOBIOTIKI

Za naše dobro počutje in odpornejše telo lahko veliko naredimo sami, še preden je prepozno. Zato prve mesece po novem letu namenimo krepitvi imunskega sistema in, ker je to tudi čas prehladnih obolenj in nas hitro lahko ujame kakšen virus, prehlad ali gripa, je telo dobro dodatno okrepiti s kakovostnimi dodatki. Če pa ste v decembrskem času močno grešili, potem je res zadnji čas, da se zdaj zavežete k zdravemu življenjskemu slogu.

21. 1. 2019 | Promocijsko sporočilo

Pri tem vam želimo pomagati in vas spodbujamo, da naredite prvi in najpomembnejši korak, to je, da sprejmete trdno odločitev, da bosta zdrav življenjski slog in dobro počutje vaša najboljša prijatelja. Saj poznate tisto: energija sledi misli. Čestitamo! Zdaj ste na dobri poti, da vaše počutje postane, kakršnega si želite. Drži pa tudi, da samo odločitev ni dovolj. Potrebni bodo naslednji koraki, ki pa so vam približno že poznani. Predstavili pa vam bomo še nekaj boljšega, kar učinkovito lahko pomaga podpreti vaš imunski sistem in izboljšati počutje.

Vaša nova strategija za (naj)boljše počutje - IMUNOBIOTIKI

Drži, najprej se bo potrebno oprijeti dobrih starih priporočil za zdrav življenjski slog: - redno in zmerno gibanje, predvsem na svežem zraku oz. v naravi, - ohranjanje primerne telesne teže, - zadostna količina kakovostnega spanca, - zmanjšanje stresa s pomočjo različnih tehnik sproščanja (čuječnost, eft, vizualizacija, meditacija itn.), - uživanje zdrave in uravnotežene prehrane, ki je bogata z zelenjavo in sadjem, - alkohol, kofein in kajenje pa bo potrebno črtati iz vsakdana. In, ko smo že pri prehrani in odpornosti organizma: ali veste, da se kar 80 % imunskega sistema nahaja v črevesju? Lahko bi celo rekli, da smo zdravi toliko, kolikor je zdravo naše črevesje. Zelo hitro pa se zgodi, da se črevesna flora popolnoma poruši in s tem ogrozimo svoje zdravje.

In tu, kot podpora nastopijo Malinca Imunobiotiki. To so probiotiki, ki vsebujejo 100 % čiste žive bakterije, ki delujejo na prebavo in pomagajo vzdrževati črevesno mikrofloro. Z edinstveno kombinacijo probiotičnih bakterij in prebiotikov zagotavljajo kar 20 milijard živih kultur na kapsulo. Podprli vas bodo zlasti pri oslabljenem imunskem sistemu, slabi prebavi, zaprtosti ali driski, napihnjenosti, utrujenosti itn.