Osupljivi na zunaj in popolnoma prilagodljivi znotraj

Hladilniki Samsung BESPOKE se odlično podajo v vsak interjer, s svojo prilagodljivo notranjostjo pa zadovoljijo vse potrebe in želje tudi najzahtevnejših uporabnikov.

 

Osupljivi na zunaj in popolnoma prilagodljivi znotraj (foto: Samsung) Samsung
16. 3. 2022 | Promocijsko sporočilo

Da živila ohranjajo svojo kakovost, morajo biti primerno (s)hranjena. Temperatura 5 stopinj Celzija je tista optimalna, ki zagotavlja svežino in ohranjanje vitaminov in mineralov svežih živil. Hladilnik je gotovo naprava brez katere si več ne predstavljamo gospodinjstva. Poleg nepogrešljivega člena vsake kuhinje pa hladilniki vse bolj postajajo tudi dizajnerski kosi interjerja.

Hladilniki Samsung Bespoke se popolnoma prilagodijo vsakemu stilu in željam uporabnikov. Zunanjost se prilagodi obstoječi kuhinji, da ni potrebno spreminjati stila doma. Različne barvne kombinacije in odtenki, prefinjen dizajn in odlični materiali odlikujejo linijo hladilnikov Bespoke. Tudi notranjost se lahko prilagaja potrebam uporabnika. Predale lahko zamenjate s policami ali pa obstoječe police preprosto zložite in pridobite višje prostore.

Hitro hlajenje in zamrzovanje ter izjemna svežina hrane

Da hrana ostane sveža dlje, poskrbijo različne napredne funkcije. Optimal Fresh + vsebuje predele, ki jih je mogoče razdeliti na dve coni, ki hrano ohladita pri različnih temperaturah, hkrati pa ohranita svežino hrane do dvakrat dlje. Humidity Fresh + skrbi za optimalno vlažnost in ustvari idealno okolje za shranjevanje različnega sadja in zelenjave, da ostaneta sveža in sočna. Funkciji Power Cool in Power Freeze pa s hitrim dovodom zelo ohlajenega zraka v hladilnik ali mrzlega zraka v zamrzovalnik na hitro ohladita ali zamrzneta živila ali pijačo.

Inovativna cona Flex ima pet stopenj prilagajanja temperature hladilnika, ki jo lahko nastavite za zamrzovanje, nežno zamrzovanje, meso in ribe, sadje in zelenjavo pa tudi za pijačo. Vmesnik Cool Select+ pa omogoča, da uporabnik z enim dotikom lahko spremeni stopnje hlajenja, čemer lahko izbira med štirimi možnostmi: Cool (2 °C), Chill (−1 °C), Soft Freeze (−5 °C) te Freeze (od −15 °C do −23 °C).

Led le, ko ga potrebujete

Za poletne dni bo led vedno na razpolago. Tanek ledomat je vgrajen v vrata hladilnika zato vam prostora v zamrzovalniku ne bodo jemale vrečke ali posodice za led. No Frost funkcija pa bo poskrbela, da ledu ne bo tam, kjer ga nočete. Pozabite lahko tudi na odmrzovanje in drgnjenje letu s sten hladilnika, saj omenjena funkcija poskrbi za optimalno kroženje zraka, ohranja stalno temperaturo in preprečuje nabiranje ledu.

Večje potrebe, povečanje družine – ni problem

Če se vaša družina poveča in bi zato potrebovali več prostora za shranjevanje hrane, ne bo nobene težave z iskanjem novega, večjega hladilnika. Samsung Bespoke ponuja možnost dokupa. S fleksibilnim združevanjem preprosto dokupite module in vaš obstoječi hladilnik preprosto nadgradite. Združujete lahko posamezne module in tako povečujete prostor, ki ga želite – z enojnimi ali dvojnimi vrati.

Hladilnik lahko postavite kamor želite, saj vam stene ne bodo v napoto. Vrata se namreč odprejo na način, da so poravnana s sosednjimi stenami.  Posebna oblika vrat omogoča, ne da bi se rob zataknil v steno. Ob dolgotrajni namestitvi ob steni se na zadnji strani nabira umazanija. Čiščenje tega bo sedaj mačji kašelj, saj Clean Back je popolnoma gladek varnostni pokrov za bistvene tuljave in kable. Ni samo lep, ampak je tudi izjemno trpežen in preprost za čiščenje. 

Dodatna garancija na hladilnike

Samsung vam zdaj zagotavlja še 5-letno garancijo na gospodinjske aparate. Za izbrane gospodinjske aparate, vključno s hladilniki, je do 31. decembra 2022 zagotovljena dodatna garancija.

Za uveljavljanje pravice do promocije je treba v 30 dneh po nakupu prijaviti podatke o kupljeni napravi na spletni strani https://www.samsung.com/si/microsite/5-let-garancije-za-samsung-naprave/.

Akcija traja do 31. decembra 2022, več informacij pa najdete na https://www.samsung.com/si/offer/5yw-wg-promo-2022/.