Poskusite čaj, pripravljen kot s čarobno palčko, ki ogreje dušo in srce

Jeseni in pozimi se najbolj prileže topel aromatični čaj, ki nas ogreje tako doma kot v službi in na poti. Za postopek priprave zeliščnih poparkov si je treba vzeti čas, ki pa ga pogosto nimamo. Kako si lahko kljub temu privoščite razvajanje z aromatičnim čajem iz domačih zelišč, ki nas pomiri in ogreje tudi dušo?

Poskusite čaj, pripravljen kot s čarobno palčko, ki ogreje dušo in srce (foto: Mercator) Mercator
30. 11. 2021 | Promocijsko sporočilo

Na domačiji Brozovič so v ta namen razvili nov produkt, ki predstavlja nekakšno popolnost v svetu čajev. V steklenico so ujeli zelišča z vrtov doline reke Kolpe, jih obogatili z limono in medom ter jih kot zeliščni sirup blagovne znamke Radi imamo domače postavili na Mercatorjeve police.

Že z nekaj mililitri sirupa, prelitimi z vročo vodo, boste tako dobili popolnoma naraven čaj, z okusi bogatih zeliščnih vrtov, ki se kopajo v vročem opoldanskem soncu.

Brozovičevi pripovedujejo:

»Na naši domačiji smo razvili nov produkt SIRUP ZA DOMAČI ČAJ. Naši otroci mu pravijo "očkov čaj", ker jih spominja na nedeljska jutra, ko jim ati skuha domači čaj in ga obogati z veliko medu in limone. Prav tak čaj nam je uspelo narediti v sirupu, ki je zelo enostaven za uporabo v službi, na poti in za domačo mizo. Sirup za domači čaj z naše domačije je naraven in ne vsebuje umetnih konzervansov ali drugih dodatkov. Zelišča, ki rastejo na vrtovih v dolini reke Kolpe, nabiramo ročno in izključno ob sončnih dneh. V opoldanskem času sonce iz njih izvabi največ eteričnih olj in zdravilne moči. Pri nabiranju in predelavi skrbimo za dobro vzdušje in lepe medsebojne odnose, ker verjamemo, da tudi veselje pripomore h kakovosti in polnemu okusu izdelka.«